80 Bin TL'ye Radeon RX 9070 XT ve Ryzen 7 7800x3d Li Sistem Alicam İncelermisiniz?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
85000
Beyler 9070 xt li ryzen 7 7800x3dli
Bi sistem alicam itopyadan çok bilgim yok biraz araştırdım en ucuz sıfır bunu buldum sizce nasıl almalimiyim

KUARK-SIDE / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET https://share.google/qAQlNjVGDpi29dJWa

Sizce değiştirmem gereken bişey var mı
Şuan buna benzer sistemler 32 GB ramle 120 k ya satiliyor

Son düzenleme:
Hocam pek anlamıyorum sıkıntı derken performans olarak mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

+

Msi a13 alınabilir bende de var çok güzel ama oradaki 360mm değil 240mm
Monitör de alacagim hepsini 85 e kapatmayi dusunuyorum

Hocam pek anlamıyorum sıkıntı derken performans olarak mi

Monitör de alacagim hepsini 85 e kapatmayi dusunuyorum
Kalitesiz

Kalitesiz aio almak sakıncalı ben o hatayı yaptım ekran kartının üzerinde patladı su yaptı her yeri bunla alakalı konuda açmıştım hava soğutma da 7800x3d için bence yetersiz kalır

Hocam sen anlarsın bu sistemler bu sitede 1 2 ay kalır mi
Zor bence kalsa bile baktığın fiyatta kalmaz butün seçenekleri sunmuyor işte sorun orada tercih olarak üç beş tane dandik aio koymuşlar oraya elden çıksın diye mi yapıyorlar anlamıyorum da

Zor bence kalsa bile baktığın fiyatta kalmaz butün seçenekleri sunmuyor işte sorun orada tercih olarak üç beş tane dandik aio koymuşlar oraya elden çıksın diye mi yapıyorlar anlamıyorum da
Hocam fiyat illa değişir sıkıntı değil butcemde artar o zmn kadar bunun harici benzer sistem önerin varsa alirim

Beyler 9070 xt li ryzen 7 7800x3dli
Bi sistem alicam itopyadan çok bilgim yok biraz araştırdım en ucuz sıfır bunu buldum sizce nasıl almalimiyim

KUARK-SIDE / AMD Ryzen 7 7800X3D / ASUS Radeon RX 9070 XT 16GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / OEM PAKET https://share.google/qAQlNjVGDpi29dJWa

Sizce değiştirmem gereken bişey var mı
Şuan buna benzer sistemler 32 GB ramle 120 k ya satiliyor
Hangi tür oyun oynıcan

Hocam FPS oyunlarıni 2k oynamak istiyorum hikayeli oyunlarında oynarim

Ucuza alicam diye sadece ekran kartına işlemciye bakmayın genel yapı güzel ama o psuyu ben kapımın önünden geçirmem onu değişin

Geri