ayranli_tuz
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,612
S11 128 gb 29k iken s9un 2. Eli nasıl pahalıHocam s9 da pahalı ya alsam gercekten sıkıntı çekermiyim
S11 128 gb 29k iken s9un 2. Eli nasıl pahalıHocam s9 da pahalı ya alsam gercekten sıkıntı çekermiyim
Selamlar ders calismak için tablet alacagim max butce 20 bin lenovo yoga tab snapdragon 8 gen 3 var iyi midir? kalem işlemci ekran çok önemli
23k hocam 2.eliS11 128 gb 29k iken s9un 2. Eli nasıl pahalı
Lenovo veya honor v9 alacagim20k bütçeyle yapabileceğin en iyi şey honor magicpad 2 nin stoklara girmesini beklemek olur. Girdiğinde 20k dan mı girer bilemem ama ben gireceğini düşünüyorum o civarlara.
Onun haricinde s9 alamazsın çünkü 128gb lık modeli bile 23k civarı, 128gb uzun vadede kesinlikle yetersiz olur artık en az 256gb lık cihazlar almalısın. s10 fe falan diyecek olsak daha iyi alternatifleri var ama sırf ders çalışacaksan s10 fe de bakabilirsin
Lenovo işletim sisteminden dolayı güven vermiyor.
Xiaomi mini alma bence gelecekte neden bu kadar küçük bir tablet aldım diye sorgulayabilirsin. Pad 7 veya Pad 8 e bakabilirsin.
Onun haricinde Honor'un Pad v9 ve pad 10 modellerine de bakabilirsin
Şu videoyu izle aklında soru işareti kalmazHuawei mate pad 11.5 2025 kullanan var mı google servislerinde sorun yaşarmıyım
Gelmez honor 2 hafta önce 5 den az stoklu kalemsiz klavyesiz 23k ya sattı daha da satmadı20k bütçeyle yapabileceğin en iyi şey honor magicpad 2 nin stoklara girmesini beklemek olur. Girdiğinde 20k dan mı girer bilemem ama ben gireceğini düşünüyorum o civarlara.
Onun haricinde s9 alamazsın çünkü 128gb lık modeli bile 23k civarı, 128gb uzun vadede kesinlikle yetersiz olur artık en az 256gb lık cihazlar almalısın. s10 fe falan diyecek olsak daha iyi alternatifleri var ama sırf ders çalışacaksan s10 fe de bakabilirsin
Lenovo işletim sisteminden dolayı güven vermiyor.
Xiaomi mini alma bence gelecekte neden bu kadar küçük bir tablet aldım diye sorgulayabilirsin. Pad 7 veya Pad 8 e bakabilirsin.
Onun haricinde Honor'un Pad v9 ve pad 10 modellerine de bakabilirsin
Lenovoya güzel diyorlar amaŞu videoyu izle aklında soru işareti kalmaz
Huawei sevdiğim bir marka da adamların TR de 1 tane reklamsız incelemesi yok herkes işbirliği çekiyor, sadece ürünü övüyor bu arkadaş en azından kötü özelliklerini de saymış
Gelmez honor 2 hafta önce 5 den az stoklu kalemsiz klavyesiz 23k ya sattı daha da satmadı
Zaten tablet eskidi üstüne pad 4 almayı mantıksız kılan bir tabletti gelme şansı neredeyse yok beklemek yapacağı en kotu şey olur
Yoksa ben de onu önerirdim versatili yoktu o fiyata
Bu fiyata başta yazdığım gibi ya Honor v9 ya da Huawei 11,5s 11,5 al burada yazılan diğer modellerin kalemleri güzel değil sen ders için alacağım yazmışsın
Samsung anca 30 Lara çıkarsan olur ki ders çalışmak için o bütçeye cikmana gerek yok
Ders çalışacağım demişsin not uygulamasi ve kalemleri o kadar iyi değil bu fiyat bandındaLenovoya güzel diyorlar ama
Ben şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibihocam onada çok para çekiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam kitaplar gerçekten pahalı zaten kitaplarım var 345 allstar 345 kendi kitapları 3d orjinal hepsi var ben sadece ekstra için arada oyunda oynarım 1 2 saat işlemci biraz önemli ondan normalde iyi tablettir tabii ki önerdiğiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
s8 neden kötü?
500tl her kitapa verisrsem sıkıntı gerçi çok kitabada ihtiyacım yokBen şuan tft giriyorum a11+ ile sıkıntısını görmedim pubg hiç deneyimlemedim bu cihazda ama youtubeda testleri vs. Vardı ben almak için araştırırken görmüştüm 11 inçlik hos bir tablet ve evet malesef feci pahalı kitaplar fiziksel istersen artık fotokopi şart gibi
trshop.honor.com