❌İndirim Bitti! Knorr Ranch Mac & Cheese 12x212g (2li Alımda Adet 6.5 TL )

Reaksiyon skoru
54
https://amzn.eu/d/0jdzQH6T
Ürünü bilmiyorum ancak fiyat bayağı uygun oluyor, fiyat hatası olabilir denemeye değer, 24 adet gelmezse iade :)

Ekler

• 1000127948.webp
    1000127948.webp
    206.3 KB · Hit: 164
  • 1000127957.webp
    1000127957.webp
    32.6 KB · Hit: 162
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
yorumda 1 tane geliyor yazmış büyük ihtimalle 1 tane geliyor

• İnanılmaz
fiyatı ucuz da ranchli hayatımda yediğim en kötü makarna olabilir normalini alın

• İnanılmaz
Fiyat güzel midesizlere afiyet olsun.

Son düzenleme:
midem kalktı junk food

tadı mükkemel kötü bu arada hiç sevmiyorum ama fiat iyimiş müptelası alabilir

• Beğen
o kadar laf edilmiş içeriğine, gayet temiz bu arada palm yağı dışında. içerik okuyun arkadaşlar
1786308417036.webp

• İnanılmaz
Bu ürünleri tüketebilen arkadaşlara hayret ediyorum. Eskiden yalan yok hazır çorbaları iyiydi, bir ara kıvamını falan felaket bozdular. Sonradan çıkardıkları 2-3 dakikada şu ürün şeyleri ise bayağı kötü ya.

Noodle, susam yağı, soya ve istridye sosu alıp yeseniz pratik olarak daha iyi olur. Hatta uğraşırım derseniz Çin noodle alıp, yukarıdaki yağ ve soslar, sebze veya tavuk parçaları ile karıştırıp da tüketilebilir. Bu arada soya, istridye sosu ve susam yağını az alın. Bunlardan çok eklemeye gerek yok, ayarında koyarsanız bu üçü ile yiyemeyeceğiniz noodle yok.

• Beğen
Bu ürünleri tüketebilen arkadaşlara hayret ediyorum. Eskiden yalan yok hazır çorbaları iyiydi, bir ara kıvamını falan felaket bozdular. Sonradan çıkardıkları 2-3 dakikada şu ürün şeyleri ise bayağı kötü ya.

Noodle, susam yağı, soya ve istridye sosu alıp yeseniz pratik olarak daha iyi olur. Hatta uğraşırım derseniz Çin noodle alıp, yukarıdaki yağ ve soslar, sebze veya tavuk parçaları ile karıştırıp da tüketilebilir. Bu arada soya, istridye sosu ve susam yağını az alın. Bunlardan çok eklemeye gerek yok, ayarında koyarsanız bu üçü ile yiyemeyeceğiniz noodle yok.
soya sosunun arkasında sodyum benzoat maddesini görünce internetten bakmıştım baya sıkıntılı bir şeymiş . ben de bu şekilde yemek yapacaktım vok tava alıp reelsteki çinli ağabeyler gibi çılgınlar gibi kavuracaktım sebzemi tavuğumu. egg fried rice da yapacaktık sodyum benzoat gözümü korkuttun yıktın hayallerimi. japonlar çinliler çok daha fazla mide kanseri oluyormuş diye uzak durmaya başladım bunların yemeklerinden

soya sosunun arkasında sodyum benzoat maddesini görünce internetten bakmıştım baya sıkıntılı bir şeymiş . ben de bu şekilde yemek yapacaktım vok tava alıp reelsteki çinli ağabeyler gibi çılgınlar gibi kavuracaktım sebzemi tavuğumu. egg fried rice da yapacaktık sodyum benzoat gözümü korkuttun yıktın hayallerimi. japonlar çinliler çok daha fazla mide kanseri oluyormuş diye uzak durmaya başladım bunların yemeklerinden
Çok sık tüketmezsen bir şey olacağını sanmıyorum. Zaten içindeki maddeden çok bizim ülkede bir bok denetlenmediğinden, yediğimiz ilaçlı sebze, meyveler ve gizli zam yapılan ürünler eminin bir sürü soruna yol açıyordur. Abartmadan tüket, vücudunu koruyan takviye ve besinleri al sorun kalmaz. Çok kafaya takmaya değmez inan bana.

• Beğen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,729
Üyeler
201,014
Son üye
apalutcaifiuk

Geri