🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

Beast X vb. varken bunlara bu paraları verenlerin oluşu bana komik geliyor.
İnsanlar artık plastiği aştı, magnezyum, karbon fiber ve çeşitli kompozitler ile üretiyorlar bu mouseları.
Bu kadar para veriyorsam karşılığı sadece sensör tarafında olamaz artık.

Viper V4 49 Gram
Gen 3 Özel Optik Sensör
En önemlisi gecikme (piyasanın tüm mouselardan en düşük seviyede olması).
Synapse 4 Tutarlılığı
Tek Şarj’da 180 Saat Şarj Desteği
Poliamid fiber takviyeli özel gövde, Smooth-touch kaplama
Yeni switch teknolojisi Razer Gen-4 Optik (100 Milyon Tık, Sıfır Çift Tıklama)

Bari kıyaslama yaparken, daha tutarlı modellerle kıyaslayın.

Sayfayı biraz daha incelerseniz Razer Viper V4 Pro modelinden çok daha iyi gecikme süresine sahip fareler var. 0.1-0.2 ms gecikmenin varlığını hissetmezken canlı 8.5K parayı kağıt üstündeki verilere bayılmışsınız, geçmiş olsun. ATK A9 Ultimate rakip bile değil diyorsunuz. Siz sadece kendinizi kandırmak için anlamsız ve gerçek olmayan şaşalı isimlendirilmiş özelliklere inanmışsınız hocam. Markalar boşuna bu stratejiyi izlemiyor. Rekabet çok sonuçta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adama kendini kandırıyorsun falan deyip durduk yere sonra siz parlıyorsunuz diyen birisine youtubeun 20 yıl önce icat edildiğini anlatamayacağımı düşündüğüm için cevap vermiyorumdur belki
Kanka sen sus lütfen sadece konuyu kirletiyorsun yazma lütfen artık.

Donanım olarak alabileceğiniz en iyi farelerden biri çift taraflı PCB ve MCU kullanıyor ama genede bu fiyata plastik fare almak saçma geliyor bana.

Sayfayı biraz daha incelerseniz Razer Viper V4 Pro modelinden çok daha iyi gecikme süresine sahip fareler var. 0.1-0.2 ms gecikmenin varlığını hissetmezken canlı 8.5K parayı kağıt üstündeki verilere bayılmışsınız, geçmiş olsun. ATK A9 Ultimate rakip bile değil diyorsunuz. Siz sadece kendinizi kandırmak için anlamsız ve gerçek olmayan şaşalı isimlendirilmiş özelliklere inanmışsınız hocam. Markalar boşuna bu stratejiyi izlemiyor. Rekabet çok sonuçta.

kanka falan demezsen sevinirim. benden cevap istiyorsun cevap verince sus diyorsun. çok param var ben bundan alacağım 5 tane sıkıntı var mı

IMG_3096.webp
Tıklama ömrü, Batarya, Yapı malzeme, Donanım, Yazılım ve Razer olması. Bunların hepsinde yine önde. En yakın rakibi ATK Blazing Sky F1 V2 Extreme onunla kıyaslamasını yaptım. Superstrike sınıfta kalıyor direkt. Gecikme konusunda da 1. Numara Viper V4 haberin olsun.

Vay canına. 5kya 40 gram sora v3 varken 8k verip elime uymayacak bu fareyi alayım ne de olsa post sahibi arkadaş eşi benzeri yok 0.00001ms fps oyuncusuysanız kaçırmayın demiş :D shape is king, bi' anlayamadınız. Zaten bu şekli arayan değerlendirir, teknik özellikleri iyi diye kafaya konup alınmaz fare.

Vay canına. 5kya 40 gram sora v3 varken 8k verip elime uymayacak bu fareyi alayım ne de olsa post sahibi arkadaş eşi benzeri yok 0.00001ms fps oyuncusuysanız kaçırmayın demiş :D shape is king, bi' anlayamadınız. Zaten bu şekli arayan değerlendirir, teknik özellikleri iyi diye kafaya konup alınmaz fare.
Benim övdüğüm bir şey yok ortada, teknik, donanım, yazılım, özellik, gecikme vb vb aynı olduğunu iddia ettiği bir mouse üstüne bende öyle olmadığını söyledim. Sora v3 kullanmak istiyorsanız tabii ki kullanabilirsiniz. Ama Viper V4’e de bok atmanın hiç bir mantığı yok.

Alıntıyı görüntüleTıklama ömrü, Batarya, Yapı malzeme, Donanım, Yazılım ve Razer olması. Bunların hepsinde yine önde. En yakın rakibi ATK Blazing Sky F1 V2 Extreme onunla kıyaslamasını yaptım. Superstrike sınıfta kalıyor direkt. Gecikme konusunda da 1. Numara Viper V4 haberin olsun.
8500 lira ediyormuş yani anlaşıldı :D Hocam 0.1-0.2 ms daha düşükmüş bilmem ne hiç umrumda değil açıkçası. Benim bahsettiğim şey günlük kullanımda fark yaratmayacak o bu şu gibi özelliklerin arkasına sığınarak bu fareyi 8.5 liraya pazarlamanız veya misyonerliğini yapmanız saçma. Harcanan paraya yazık diyorum. Bu işin sonu yok ve markaların high-end sınıfındaki farelerinde, günlük kullanımda hissedilen tüm özellikler (malzeme kalitesi haricinde) nerdeyse tamamen aynı. Aynı amaca hizmet ediyorlar ve sundukları şeyler belli-sınırlı. Sınırlı çünkü teknoloji zaten olması gerektiğinden fazla şekilde ilerlemiş. Hepsi bir farenin yapması gereken tüm işlevleri en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu özellikleri tartışmak sadece zaman kaybı. Doğru MCU ile daha dün 3395 ile 3950 sensör arasında fark yok, 3370 den sonra sensörler günlük kullanımı ve oyun performansını etkilemiyor hissedilmiyor diyorduk. Nerelerden nereye geldik. Böyle giderse oyuncu ekipmanları üreten Steelseries, Razer, Asus gibi popüler markalar tıpkı gelişime ayak uyduramayan Avrupalı otomobil firmaları gibi zarar edip bu kategoriden silinecekler. Böyle bir hipotezim var 👍🏼

Kendisine göre fiyatı güzel de bu fiyatı en fazla kaliteli bir klavyeye veririm gibi. Viper V3 Pro'yu zamanında ucuza kapatmıştım diye almıştım ama bu pahalı geldi fiyatı düşse de bile. Başka opsiyonlarda tabi yazılımla, kronik sorunlarla uğraşılmayacaksa alınması daha mantıklı duruyor.

Böyle bir hipotezim var
Keşke be hocam da nerdee, pazarda ismini duyuranlar bunlar oldukça pazara yön verenler de bunlar oluyor. Bir yerden sonra hepsi eşit rekabetçi seviyelere iner ama silineceklerini pek sanmıyorum. Razer mouse'ta, Steelseries kulaklıkta, Asus da klavyede belki Asus'un çok ekipmana uğraşı yok gerçi; devam ederler bu taraflarda diğer zayıf kalan birimleri de revize edip ucundan devam ettirirler maksat ekosisteme müşteri çekelim misali.

Ailenizden birinin numarasıyla yeni Amazon hesabı açarsanız eğer fiyatı: 8349 TL düşüyor :)

Kendisine göre fiyatı güzel de bu fiyatı en fazla kaliteli bir klavyeye veririm gibi. Viper V3 Pro'yu zamanında ucuza kapatmıştım diye almıştım ama bu pahalı geldi fiyatı düşse de bile. Başka opsiyonlarda tabi yazılımla, kronik sorunlarla uğraşılmayacaksa alınması daha mantıklı duruyor.

Keşke be hocam da nerdee, pazarda ismini duyuranlar bunlar oldukça pazara yön verenler de bunlar oluyor. Bir yerden sonra hepsi eşit rekabetçi seviyelere iner ama silineceklerini pek sanmıyorum. Razer mouse'ta, Steelseries kulaklıkta, Asus da klavyede belki Asus'un çok ekipmana uğraşı yok gerçi; devam ederler bu taraflarda diğer zayıf kalan birimleri de revize edip ucundan devam ettirirler maksat ekosisteme müşteri çekelim misali.
Ön yargılar yıkıldıkça bu strateji ile ürün satmaları zorlaşacak. Yeterki "Bu X markasının ürünü, bu ürün iyidir" algısı yok olsun. Fiyat rekabetini kuramadıkları ve bu teknolojilerin ulaşımı daha da zorlaştıkça hipotezim doğru çıkar. Mesela insanlar 2000 TL'lik fareyi alırken bile haklı olarak bir ton düşünüyor-kıyas yapıyor fakat bahsettiğim markaların bu bütçelerde bir tane bile mantıklı ürünü yok. İnsanları ya düşük sensöre ya da kronik ekipmanlara mahkum ediyorlar.

Razerde gördüğüm viper serisinde yenilikleri yapıyor genelde, adamlar ilk oyuncu mouse çıkardı, ilk 8khz raporlama pazara çıkardı, razer ekosistemi ihtiyaci olan alabilir ürünü büyütülecek bir durum degil bence ben wlmouse sword x kullanıyorum memnunum ergo dışı mouse rahatsız ediyor. Amazon olmasa yeni çıkan razer fiyatlarını bu kadar aşağı göremeyiz zaten döviz sabit kalırsa friday indirimleri yurtdisi satis fiyatlarına çekme ihtimali var amazonun

Ekler

• 1000360568.webp
    1000360568.webp
    604.4 KB · Hit: 54
  • 1000360567.webp
    1000360567.webp
    62.5 KB · Hit: 54
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,380