Bu biraz daha ekonomisi belirsiz/dengesiz ülkelerde daha çok oluyor ya, zaten ondan bu ismi bilinen markalar ne çıkarsa ölüsü bile satıyor. Çünkü ekonomisi biraz daha iyi olan, iadesi rahat veya garantide pek dert sorun etmeyen ülkelerde düşünmeden şak diye çekiyorlar bu modelleri, araştırmaya bile yeltenmiyorlar. Hele zaten Çin'den geliyorsa yurtdışındaki çoğu insan ikinci defa falan düşünüyor Çin'li modelde ismi bilinen markalara nazaran.Mesela insanlar 2000 TL'lik fareyi alırken bile haklı olarak bir ton düşünüyor-kıyas yapıyor
İnsanlarda bunu anlamıyor işte hocam. Razer ve Logitech piyasa standartları ile oynadı resmen. Şuan bu iki marka olmasa mouselar bu seviyede olmayacaktı. Razer hiç bir zaman kalitesini bozmadı Viper v3 - Viper v4 bunun en basit örneği.Razerde gördüğüm viper serisinde yenilikleri yapıyor genelde, adamlar ilk oyuncu mouse çıkardı, ilk 8khz raporlama pazara çıkardı, razer ekosistemi ihtiyaci olan alabilir ürünü büyütülecek bir durum degil bence ben wlmouse sword x kullanıyorum memnunum ergo dışı mouse rahatsız ediyor. Amazon olmasa yeni çıkan razer fiyatlarını bu kadar aşağı göremeyiz zaten döviz sabit kalırsa friday indirimleri yurtdisi satis fiyatlarına çekme ihtimali var amazonun
Hocam haklısın hayırlı olsun on numara mouse almışsın fakat sormak istediğim bir şey var neden bu mouse ? Magnezyum, Karbon fiber gibi aynı seviyede mcu ve sensör kullanan mouselar aynı para iken neden bunu tercih etmeliyiz sizce ?İnsanlarda bunu anlamıyor işte hocam. Razer ve Logitech piyasa standartları ile oynadı resmen. Şuan bu iki marka olmasa mouselar bu seviyede olmayacaktı. Razer hiç bir zaman kalitesini bozması Viper v3 - Viper v4 bunun en basit örneği.
1. 8349 TL aldım.Alan kişilere hayırlı olsun derim Spesifik Arayıcı varsa parası varsa adam alsın abi benlik problem yok fakat şöyle bir gerçeklik var plastik fareye böyle bi para asla ödemem Magnezyum Kasalar Karbon fiber kasalar Malzeme kalitesi üst seviye olan tercihlerim varken neden bunu tercih edeyim ki hiç bir fark yokken razer ismine mi ödüyorum parayı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam haklısın hayırlı olsun on numara mouse almışsın fakat sormak istediğim bir şey var neden bu mouse ? Magnezyum, Karbon fiber gibi aynı seviyede mcu ve sensör kullanan mouselar aynı para iken neden bunu tercih etmeliyiz sizce ?
Volkswagen batıyor, darısı razerın başına mı diyelim8500 lira ediyormuş yani anlaşıldıHocam 0.1-0.2 ms daha düşükmüş bilmem ne hiç umrumda değil açıkçası. Benim bahsettiğim şey günlük kullanımda fark yaratmayacak o bu şu gibi özelliklerin arkasına sığınarak bu fareyi 8.5 liraya pazarlamanız veya misyonerliğini yapmanız saçma. Harcanan paraya yazık diyorum. Bu işin sonu yok ve markaların high-end sınıfındaki farelerinde, günlük kullanımda hissedilen tüm özellikler (malzeme kalitesi haricinde) nerdeyse tamamen aynı. Aynı amaca hizmet ediyorlar ve sundukları şeyler belli-sınırlı. Sınırlı çünkü teknoloji zaten olması gerektiğinden fazla şekilde ilerlemiş. Hepsi bir farenin yapması gereken tüm işlevleri en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu özellikleri tartışmak sadece zaman kaybı. Doğru MCU ile daha dün 3395 ile 3950 sensör arasında fark yok, 3370 den sonra sensörler günlük kullanımı ve oyun performansını etkilemiyor hissedilmiyor diyorduk. Nerelerden nereye geldik. Böyle giderse oyuncu ekipmanları üreten Steelseries, Razer, Asus gibi popüler markalar tıpkı gelişime ayak uyduramayan Avrupalı otomobil firmaları gibi zarar edip bu kategoriden silinecekler. Böyle bir hipotezim var
![]()
Firmalar batmasın ama rekabet artsın fiyat performans her zaman markaların önceliği olsun. Bi de kediler süt içsin, çocuklar şeker yesinVolkswagen batıyor, darısı razerın başına mı diyelimviper v3 pro kullanıcısı olarak gereksiz bir fiyatlandırma olduğunu düşünüyorum. Bu çinlilere pazar dominasyonunu vermemek lazım yine de. Sağı solu belli olmaz bie bakmışız tekel olmuşlar
Benim bi tanıdık var logitech g102 ile faceit 9 lvlaldım sagolasın sadece fps oyunu oynuyanlar için harika bir mouse valoda rankı silver-gold faceitte 4-5 level olanların almaması gereken bir mouse onlarda farkında sadece car car konusuyorlar![]()
Hayırlı olsun hocam. Bol bol hs atman dileğiylealdım sagolasın sadece fps oyunu oynuyanlar için harika bir mouse valoda rankı silver-gold faceitte 4-5 level olanların almaması gereken bir mouse onlarda farkında sadece car car konusuyorlar![]()
30 dolara satıyolar 9 level hesabıBenim bi tanıdık var logitech g102 ile faceit 9 lvl
35 yaşında adam yalan mı söyleyecek hesap satın alıp, larper mı oldu herkes30 dolara satıyolar 9 level hesabı
Ahahahah Acayip bir adamsın dostum kimsenin laf ettiği yok sen mouse unu alıp rankını kasabilirsinaldım sagolasın sadece fps oyunu oynuyanlar için harika bir mouse valoda rankı silver-gold faceitte 4-5 level olanların almaması gereken bir mouse onlarda farkında sadece car car konusuyorlar![]()
Ona göre öyle hocam haklısın diyip geçmek gerekiyor35 yaşında adam yalan mı söyleyecek hesap satın alıp, larper mı oldu herkes