D'S Damat Ds Damat Kahverengi Deri Cüzdan - Fiyatı, Yorumları
Ds Damat Kahverengi Deri Cüzdan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡
Birkaç gün önce aldım,büyük değil orta büyüklükte,ince kibar bi cüzdanTip olarak eski büyük cüzdanlara benziyor sanki. ama fiyat güzel.
Kaç adet kart sığıyor hocamBirkaç gün önce aldım,büyük değil orta büyüklükte,ince kibar bi cüzdan
6 adet kartlık yeri var görseli mevcut.İstenirse 8 10 koyulurKaç adet kart sığıyor hocam
Evet ben kullanıyorum,nakit para yerli yersiz lazım olabiliyor.Seneler önce DS'den hediye gelen cüzdana benziyor çokta iş görüyor. Siz kullanmıyorsunuz diye kimse kullanmayacak diye bir şey yok.kartlık lar varken hala böyle kaba cüzdan kullanan kaldımı ?
Kartlık hiç kullanmadım nakit parayı kartlığa nasıl koyuyosunuz ?kartlık lar varken hala böyle kaba cüzdan kullanan kaldımı ?
nakit kalmadıki artık her yerde kart kullanıyoruz.Kartlık hiç kullanmadım nakit parayı kartlığa nasıl koyuyosunuz ?
tabii ki kullanabilirsiniz,problem yok. herkes özgürEvet ben kullanıyorum,nakit para yerli yersiz lazım olabiliyor.Seneler önce DS'den hediye gelen cüzdana benziyor çokta iş görüyor. Siz kullanmıyorsunuz diye kimse kullanmayacak diye bir şey yok.
Ben böylelerini daha çok beğeniyorum evet cebe çok atılmıyor kaba durduğu doğru tabi ama zevkler farklıkartlık lar varken hala böyle kaba cüzdan kullanan kaldımı ?