Edmond_Dantes
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,313
hiç sabıkam yok sorun olur muTamamen kişiye göre. Ses tonu, cümle kuruş şekliniz ve belli ettiğiniz statünüze göre her şirkette değişir.
Ben şanslıyım bu konuda. Sesim otoriter ve cümle kuruşum net. Bir de zorda hissedersem, "aynı zamanda jahrein ahmet sonuç'un video editörüyüm ve bu aksilik iş deadlinelarımı kaydırdı" Gibi çok ince ama hafif yalan dokunuşları da yaparak; risk ekiplerine kırmızı kodla iletiliyorum.
Siz başka bir yalan bulun ama. Inflensirlardan çok korkuyorlar.
Yapma yav. Trendyolda betaplus diye bir firma satıyor o acaba gaming gen in firması mı oradan mı alsak1 haftada bozulan m1 v5 i 5 kere garantiye yolladıktan sonra iade almışlardı
Jahreinin editoruyum yalanı ınanilmaz iyiymişTamamen kişiye göre. Ses tonu, cümle kuruş şekliniz ve belli ettiğiniz statünüze göre her şirkette değişir.
Ben şanslıyım bu konuda. Sesim otoriter ve cümle kuruşum net. Bir de zorda hissedersem, "aynı zamanda jahrein ahmet sonuç'un video editörüyüm ve bu aksilik iş deadlinelarımı kaydırdı" Gibi çok ince ama hafif yalan dokunuşları da yaparak; risk ekiplerine kırmızı kodla iletiliyorum.
Siz başka bir yalan bulun ama. Inflensirlardan çok korkuyorlar.
Beta plus =gaming genhiç sabıkam yok sorun olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapma yav. Trendyolda betaplus diye bir firma satıyor o acaba gaming gen in firması mı oradan mı alsak
Neler neler. Çok pahalı ve kritik bir ürünün iadesinde yokuşa süren teknosa'ya, ahmet bey pr ekibinizden xxx hanım ile görüşmüş olmalı, bu konuda yardımınızı istemekteyim tarzı linkedin'den bulduğum isimleri de işin içine kattığım oldu.hiç sabıkam yok sorun olur mu
Aynı firmahiç sabıkam yok sorun olur mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yapma yav. Trendyolda betaplus diye bir firma satıyor o acaba gaming gen in firması mı oradan mı alsak
ASCMLKASMCLKASMCLKASMCŞimdi bu ekteki cevap ne demek?Türkçesi iyi olan biri türkçeye çevirirse sevinirim.