🔥İndirim Koçtaş Markalı Vantilatörlerde Güzel Fiyatlar 449,90 ⎯ 629,90 ⎯ 809,90 TL

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,342

Opp Masa Üstü Vantilatör Beyaz FT23 25W 23 cm / 499,90 TL

Good Home Zaman Ayarlı 30 cm Masa Üstü Vantilatör C56 / 699,90 TL

Opp Kule Tipi Zaman Ayarlı Vantilatör 45 w / 899,90 TL

Geçen seneden beri ilk linkteki ürünü kullanıyordum fakat son günlerde dönerken zorlanıyordu ve bi anda çalışmayı bıraktı , içini açıp baktığımda destek demiri kırılmış ve zorlandığından dolayı motoru yanmış o sebeple yeni bir vantilatör almaya karar verdim uygun fiyatlar varken sizlerle de paylaşmak istedim. Başlıkta bahsettiğim fiyatları yeni hesap açıp ''APP10'' kodunu kullanarak sepet kısmında görebilirsiniz. Ayrıca daha önce Koçtaş Web'ten alışveriş yaptıysanız yorum yazarak 100 TL indirim kuponu kazanabilirsiniz. Ben 45 w olan modeli alacağım.

Geçen seneden beri ilk linkteki ürünü kullanıyordum fakat son günlerde dönerken zorlanıyordu ve bi anda çalışmayı bıraktı , içini açıp baktığımda destek demiri kırılmış ve zorlandığından dolayı motoru yanmış o sebeple yeni bir vantilatör almaya karar verdim uygun fiyatlar varken sizlerle de paylaşmak istedim. Başlıkta bahsettiğim fiyatları yeni hesap açıp ''APP10'' kodunu kullanarak sepet kısmında görebilirsiniz. Ayrıca daha önce Koçtaş Web'ten alışveriş yaptıysanız yorum yazarak 100 TL indirim kuponu kazanabilirsiniz. Ben 45 w olan modeli alacağım.
dün konusu açılmıştı başka bir koçtaş vantilatörünün hepsiburada'da aynı fiyatlar aşşağı yukarı

Hayda kardeşime 600 liraya aldık ilk sıradakini şimdi indirime gireceği tutmuş... Bu arada ilk sıradakini geçen sene 550 liradan almıştık 1 yıldır haftada 4-5 gün kullanıyorum saatlerce; artık ilk açışta çok zorlanıyor 2-3 dakika aşırı yavaş dönüyor zamanla hızlanıyor ve ilk kutudan çıkardığımdaki performansı yok. Alacakların bilgisine

Garantiye neden vermediniz hocam?

Hayda kardeşime 600 liraya aldık ilk sıradakini şimdi indirime gireceği tutmuş... Bu arada üsttekini geçen sene 550 liradan almıştık 1 yıldır haftada 4-5 gün kullanıyorum saatlerce; artık ilk açışta çok zorlanıyor 2-3 dakika aşırı yavaş dönüyor zamanla hızlanıyor ve ilk kutudan çıkardığımdaki performansı yok. Alacakların bilgisine

Garantiye neden vermediniz hocam?
Zamanla ürünün sol tarafındaki sabitleme kısmı gevşiyor o sebeple o tarafı penseyle iyice sıkmıştım , garanti kapsamı dışına çıktığım için direkt çöpe attım.

Zamanla ürünün sol tarafındaki sabitleme kısmı gevşiyor o sebeple o tarafı penseyle iyice sıkmıştım , garanti kapsamı dışına çıktığım için direkt çöpe attım.
Ben full sabit kullanıyorum öyle bir problem yaşamam herhalde

kule tipi vantilatörler al 5 sene kullan şeklinde olmuyor. Tasarım olarak güzel yer kaplamıyor daha şık fakat en kalitelisini bile alsanız sorun çıkarıyor. Bir elektrik motorunun üzerine pervane takılma şekli 4 zamanlı içten yanmalı motor gibi bir şey. Oturmuş tasarım sorun çıkartmıyor.

kule tipi vantilatörler al 5 sene kullan şeklinde olmuyor. Tasarım olarak güzel yer kaplamıyor daha şık fakat en kalitelisini bile alsanız sorun çıkarıyor. Bir elektrik motorunun üzerine pervane takılma şekli 4 zamanlı içten yanmalı motor gibi bir şey. Oturmuş tasarım sorun çıkartmıyor.
Kule tipi güzel 3al 2 öde aldım, çok sesi var onu harici üflemesi beğendim parasına göre bedava 667tl gelmişti bana tanesi

Sen o haziranda aldığımız indirimli vantilatörü yollamadın ya mediamarkt alacağın olsun, bir yazı daha vantilatör alamadan kapatıcaz gibi duruyor 😅

Teşekkürler 699 TL olanı aldım 629 TL ye geldi.. Hanım mutfakta kullanıyor ve memnun.. Hem hızlı geldi hem de beklediğimden sessiz bir ürün.. Sesi yok denecek kadar az.. Tavsiye ederim düşünenlere..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,300
Üyeler
201,169
Son üye
Vonzarovich

Geri