🔥İndirim Salomon Alphaglıde 284 Gr Erkek Koşu Ayakkabısı Cloudburst 3.867 TL

shyNNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
833
Kırmızı siyah olan modeli bizzat kullanıyorum. Rahat ve çok hafif tavsiye ederim. Fiyat piyasaya göre uygun akakçeden baktığımda değişik satıcılar daha uygun fiyata satmış olabilir. Satıcı Hepsiburada. Ayrıca 285 Gr ayakkabı gerçekten oldukça hafif.
Salomon ürünlerde kampanyalı fiyatlar var. Diğer satıcılar fiyatları düşürmüş biraz alrıken HEPSİBURADA seçmeyi unutmayın.

https://app.hb.biz/J1tNL2odjWvc 46 Numara
photo_2026-08-10_13-06-28.webp

Salomon Alphaglide Kadın Koşu Ayakkabısı - L47801500
photo_2026-08-10_13-09-42.webp

Salomon Alphaglide W Kadın Koşu Ayakkabısı L49092800
photo_2026-08-10_13-11-02.webp

Son düzenleme:
XT6 düşer umarım

Alacak olanlara tavsiye ederim. Şu an giyiyorum bu ayakkabıyı. Çok hafif ve terletmiyor.

Salomon X-Ultra serisinden hem günlük ayakkabı hem bot - alphaglide de kırmızı olan var hepsinden çok memnunum. X-Ultralar özellikle 4-5 yıldır giyiyorum.

Alacak olanlara tavsiye ederim. Şu an giyiyorum bu ayakkabıyı. Çok hafif ve terletmiyor.

Bazıları sahte ürün demişler hepsiburada satıcı olmasına rağmen , sıkıntı olur mu

lastik çarık giyerim salomon giymem bir daha

Kalıbı normal numaranı alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
4 Yıl olacak hocam taş gibi maşallah :)
kullanıcı deneyimi herkesin farklı olma sebebi var muhtemelen üretim hatası olan seriden 2 tane aldım bu ayakkabı rahatmış diyerek 2 ay arayla 2 side birebir aynı yerden patladı hatanın bende olduğunu sanmıyorum şikayetvar reddit ayakkabı hep aynı yerden patlıyor zaten biz gidip hıyar gibi aldık

2 tane x ultra 6 ay içinde aynı yerden patladılar hakem heyetide salomonda kullanıcı hatası dedi halbuki ne ayakkabıyı vurdum ne bir şey yaptım tertemiz kullandım
Bende sizin dediğiniz gibi yorumlar gördüm
Kendim 6 yıldır botunu kullanıyorum herhangi bir sıkıntısı yok model yıl farkediyor demekki
Xa Pro 3D V9 Gore-Tex
Bu model nasıldır bilmiyorum fiyatı fena değil gibi

KOŞ300 koduyla ekstra 300 TL daha indirim yapıyor.

Geri