❌İndirim Bitti! Rog Strıx Scope Iı 4.749,05 TL

Asus alında bi garantide göreyim sizi. Meleği şeytan yapar bunların desteği.
Hiç sıkıntı yaşamadım ben. Lenovo ve Acer tarafında fazlasıyla sorun yaşadım ama Asus'la ilgili kötü bir tecrübem olmadı.

Ne için garantiye yolladın asusta ?
Benim değildi hocam arkadaşımın TUF A15 FA507NV vardı. Yük altında bazen görüntü gidiyordu en son cihaz açılıp klavye ışıkları yanmasına rağmen ekrana görüntü vermemeye başladı. Garantiye yolladık anakart kaynaklı demişlerdi, parça değişip yaklaşık 1 haftada geri geldi. Sonrasında da sıkıntı çıkarmadı. Benim Asus servisle gördüğüm tecrübe oydu yani.

Asus alında bi garantide göreyim sizi. Meleği şeytan yapar bunların desteği.
elimde en az 7-8 tane rog ürünü var. bu zamana kadar hiç bir şekilde beni ne yordular garanti konusunda ne de uğraştırdılar. aksine adamlardan tek şikayetim cashback kampanyasındaki ödülümü vermemeleri sadece :D asusun garantisi çok iyi deneyimler yaşattı bana bu zamana kadar hiç şaşmadım sizinki garipmiş.

elimde en az 7-8 tane rog ürünü var. bu zamana kadar hiç bir şekilde beni ne yordular garanti konusunda ne de uğraştırdılar. aksine adamlardan tek şikayetim cashback kampanyasındaki ödülümü vermemeleri sadece :D asusun garantisi çok iyi deneyimler yaşattı bana bu zamana kadar hiç şaşmadım sizinki garipmiş.
milyonda birsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:D valla benim tüm asus cihazları ilana atıyorum çıtırdan daha kapısından geçmem. Benim klavyeyide elimde videolu kanıtlarım tarihli şekilde olmasına rağmen siz yapmışsınızdıra getirdide dur bakalım.
dm gelsene bi uyguna verdiğin varsa o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,991
Üyeler
201,089
Son üye
Thorley

Geri