🔥İndirim Iphone 17 Pro Max 1 Tb 142.999 TL (Premiuma Özel )

e
Arkadaşlar 10 ağustos bugun 17 serisine zam gelecek diye her yer haber yaptı ama gelmedi sizce gelmesi yakın mı ?

18 pm sizce gerçekten en yakın tahmin olarak kaçtan çıkar ? Herkes diyor 256 başlangıç 160 dan çıkar vs

Şuan 119 civarına indirimle alınabiliyor 17 pm 256 alınır mı ?

Aradaki bu fark bir telefon parası
Kararsız kaldım bir ay kalmışken beklemek 18 pm görmek mi yoksa 17 pm her türlü zam alacak direk al mı dersiniz ?
vet o tarz bir söylenti var bencede minimum 150 k dan çıkar diye düşünüyorum

Tam geçiş dönemi şu an telefon değiştirilmez, henüz Ai oturmadı. Ai olaylarını yazılım ve donanım olarak önce cihazlara tam entegre etsinler, sonra %100 destekleyen donanım ile cihazları pekiştirsinler işte o zaman alınır. Tahmini iPhone 19 - 20 civarı dönemlerde ben de değiştirmeyi planlıyorum.

Zaten 150 bin lira bir telefona vermek başlı başına çılgınlık...

son 3 yılda çıkan üst seviye işlemcilerin hiç biri kasmaz ezberlemişsiniz İOS stabilitesi geçiniz bu ayakları nesinde kasacak
telefon 1-2 sn geç açtı diye 150 bin tl bayılanlar kasıyor apple dedidiğiniz firma son telefonunun iphone 17e USB Type-C 2.0
5 yıldır bu telefonu kullanıyorum One Plus 8T 12/256GB USB Type-C 3.1 halada kullanıyorum AutoCAD te büyük boyutlu pdf dosyası oluşturduktan sonra pdf dosyasını iPhone 14 Pro Max den daha hızlı açıyor İOS stabilitesi nerede pdf dosyasını kaydırdığımda 5 -10 sn sonra çizgiler ortaya çıkıyor
Parası olan alır kasmaya gerek yok. 150 bin peşin bir telefona verecek adamın parası vardır zaten.

Arkadaşlar 10 ağustos bugun 17 serisine zam gelecek diye her yer haber yaptı ama gelmedi sizce gelmesi yakın mı ?

18 pm sizce gerçekten en yakın tahmin olarak kaçtan çıkar ? Herkes diyor 256 başlangıç 160 dan çıkar vs

Şuan 119 civarına indirimle alınabiliyor 17 pm 256 alınır mı ?

Aradaki bu fark bir telefon parası
Kararsız kaldım bir ay kalmışken beklemek 18 pm görmek mi yoksa 17 pm her türlü zam alacak direk al mı dersiniz ?
dolar 48 olduğu an apple sitesinde bir yazı belirecek

YAKINDA DÖNECEĞİZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parası olan da almaz onlar daha cimri olur ayrıca bu bu büyüklükte telefon kullanmaz
ne biliyon hacı ya :D peşin peşin karar verdin bu büyüklükte kullanmaz falan. belki büyük ekran seviyor belki şarjı daha çok gitsin istiyor. ayrıca yok yani android hiçbir zaman ios kadar rafine değil olamayacakta. sırf ios için bile o farkı verecek insanlar var biri de ben

dolar 48 olduğu an apple sitesinde bir yazı belirecek

YAKINDA DÖNECEĞİZ
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ne biliyon hacı ya :D peşin peşin karar verdin bu büyüklükte kullanmaz falan. belki büyük ekran seviyor belki şarjı daha çok gitsin istiyor. ayrıca yok yani android hiçbir zaman ios kadar rafine değil olamayacakta. sırf ios için bile o farkı verecek insanlar var biri de ben
ne kadar patron tanıdığım varsa telefona hiç bir değer vermiyor ama bmv olunca x5 x6 x7 x8
çarpı 7 çarpı 8 derler öyle x li mixli söylemezler

aynen 26da gördük
s23 var one ui 5 ile başladı 6-7-8-8.5 aldı her seferinde telefon hızlandı pili de uzun gidiyor
aynı fiyata o zamanlar iphone 13 zor alınıyordu
S23 çok iyide batarya bitti benim değişim yaptırcam umarım ray tutar değişimden sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,171
Üyeler
201,137
Son üye
jvhh

Geri