Yardım OLED Monitör Tavsiyesi ?

EMIRHANAK

80+
Reaksiyon skoru
2
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Merhabalar,

Oled monitör almak istiyorum bir süredir ve çok fazla araştırıyorum hangisini almaya değer nasıl bir oled almak daha iyi olur diye.

Şöyle 4.nesil parlak tandem 2K bir oled buldum. Kullanan yada deneyen varsa nasıl bir monitör:
Asus şu an en premium model. Bu woled modelleri arasındaki. Tavsiye ederim bu panel gerçekten alınabilir bir panel. Ama sana tavsiyem hepsiburada ya da trendyol alabiliyorsan en iyisi amazondan alman. Şöyle ki Woled monitorlerde grey banding bir hayli fazla. birazcık kumar. İyi panel de gelebilir kötü de. Test edip kullanman gerekiyor tekrardan iade konsuunda sorun çıkarmayacak bir satıcı tercih edersen iyi olur yoksa tüketici hakem heyetleri falan upraşır durursun.

Asus şu an en premium model. Bu woled modelleri arasındaki. Tavsiye ederim bu panel gerçekten alınabilir bir panel. Ama sana tavsiyem hepsiburada ya da trendyol alabiliyorsan en iyisi amazondan alman. Şöyle ki Woled monitorlerde grey banding bir hayli fazla. birazcık kumar. İyi panel de gelebilir kötü de. Test edip kullanman gerekiyor tekrardan iade konsuunda sorun çıkarmayacak bir satıcı tercih edersen iyi olur yoksa tüketici hakem heyetleri falan upraşır durursun.
gray banding vs ileride daha da artabiliyormuş
az başlayıp daha da çoğalma riski falan da var

bu gray banding dediğiniz şey tüm oledler için geçerli mi yoksa panelden panele değişiyor mu?

bu gray banding dediğiniz şey tüm oledler için geçerli mi yoksa panelden panele değişiyor mu?
woledin sorunu ve 4. nesilde daha fazla çıkıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her şeye rağmen eğer 4k almayacaksan en mantıklısı aqwmg

bilgisayarım 4k oyun için çokta uygun değil o yüzden 2k yeterli şuanlık bakalım biraz indirime falan girsede alsam

2kya yeter mi 5060 ti 8 gb
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k için vram darboğazı olabilir sanki
şuanda yetiyor aslında ama ucu ucuna önümüzdeki yıl rtx süper serisi çıktığında bir güncelleme yapmayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,352
Üyeler
201,184
Son üye
Zuzu2481

Geri