Sayısal 150 Binden En Fazla Kaç Bine Çekebilirim?

Dediğin gibi momentum 7 8 9 10 hatta üstüne çıkarsan 30kya kadar yolun var sende bitiyor tamamen ne olacağı.

Dediğin gibi momentum 7 8 9 10 hatta üstüne çıkarsan 30kya kadar yolun var sende bitiyor tamamen ne olacağı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 saat lol oynamak hayatlılık mı? Sen hayatsız görmemişsin 14 15 saat çalışana hayatsız diyoruz. Adam diyor ki çalışıcam bize düşen de çalışırsan yaparsın demek. Ha 9 saat çalışıp dışarı çıkıp gezemiyorsan da senle alakalı o zaman.
kanka saf çalışma bakımından bence 7.5 idealdir totalde 9-10 saat süreni alıyor. Fazlasını çalışabilen insanlar derece yapsınlar zaten harbi yapılabilecek bir şey değil 15 saat net çalışma demek 18 saat molalar dahil minimum ders için giden süre demek bu adam uyumayacak mı? 7.5 ile bizim tahmin ettiğimiz gibi 30-50k arası geliyorsa benim hedefim budur zaten

kanka saf çalışma bakımından bence 7.5 idealdir totalde 9-10 saat süreni alıyor. Fazlasını çalışabilen insanlar derece yapsınlar zaten harbi yapılabilecek bir şey değil 15 saat net çalışma demek 18 saat molalar dahil minimum ders için giden süre demek bu adam uyumayacak mı? 7.5 ile bizim tahmin ettiğimiz gibi 30-50k arası geliyorsa benim hedefim budur zaten
7.5 saate VERİMLİ çalışmayla +50k görürsün son ayda 8 9 saat saf çalışmaya çıkarsan 30u 20i zorlarsın.

sende bitiyor ama dediğin şeyi yaparsan 15-20k yı bile görürsün sonrası cidden ekstra bir çaba ve hayatsızlık istiyor. Bide OBP denen lanet var...

Arkadaşlar 150k sıralamayla mezuna bıraktım, günde 7.5 saat saf, net ve verimli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum 300 günde sizce ortalama bu şartlarda kaç bine çekebilirim? Bilemeyiz diyecek arkadaşlar mutlaka olacaktır zaten tahminlerinizi istiyorum 3 aşağı 5 yukarı ne olur sizce?(Herkesin düşüncesini alıp ortalamasını hesaplamak için böyle değişik bi soru sordum)
Ya abi burda sana kimse bise soyleyemez bahaneleri ya da motivasyon arayisini birak ve ders calismaya basla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,769
Üyeler
201,575
Son üye
szreustt
Geri