🔥İndirim Ajazz Ac100 Klavye Modelleri

E M Y

80+
Reaksiyon skoru
109

Düz olan modellerde kablosuz özelliği yok, sadece kablo ile bağlıyorsunuz. Ayrıca en ucuza satılan 2750 TL'lik modelde ışık yok ve ABS tuş takımıyla geliyor. Artısı ne diye soranlar için bu bütçede full alüminyum alaşıma sahip bir kasayla geliyor, 2 kilo ağırlığında. Alacaklara tavsiyem arada çok fark olmadığı için ışıklı yazan modeli almaları olur. O modelde de RGB yok, sadece beyaz ışık var ve tuşları PBT.
Ayrıca RGB ve kablosuz isteyenler de bütçesi yetiyorsa Pro modelini alabilir, o da kendi bütçesinde gayet iyi ürün.

Düz modellerde alüminyum alaşım kasa yapmak için çoğu yerden kısmışlar farkındayım ama o bütçelerde plastik kasa olup kablosuz ve RGB olan modeller de yeterince var zaten. Kısaca tercih size kalıyor.
1786529711100.webp

Son düzenleme:
Düz modelde ışık olsaydı o fiyata tadından yenmezdi. AC100'leri genel olarak çok seviyorum zaten çok güzel modeller klasmanına göre bence.

Aşağıdakini almamış olsam alabilirdim, maddi yükü biraz azalsın belki diğer sistem için alabilirim, takibe aldım.

Gaza gelip aldığım ürün de şu:

Sanırım şu ana kadarki en düşük fiyatı ve şimdilik memnunum (konu açamadığım için buraya ekliyorum ihtiyacı olan varsa).
doktor bu ne bunu aldıysan neden ajazz alıyosun be şunun dadını bilenler galp atsın

Aşağıdakini almamış olsam alabilirdim, maddi yükü biraz azalsın belki diğer sistem için alabilirim, takibe aldım.

Sanırım şu ana kadarki en düşük fiyatı ve şimdilik memnunum (konu açamadığım için buraya ekliyorum ihtiyacı olan varsa).
Aldığın ürün de gayet güzel, hayırlı olsun.

Güzelmiş güle güle kullan.Para ve masa olsa alırdım ekran için

doktor bu ne bunu aldıysan neden ajazz alıyosun be şunun dadını bilenler galp atsın
Kullanım ihtiyacına göre alıyorum, hem "touchpad" hem "numpad" bir arada ürün var mı acaba diye ararken bu ürünü gördüm (Asus'un Rog Strix laptoplar gibi), araştırdım ve hoşuma gitti. Ağırlıklı olarak laptop ile, bir de TV ile kullanılacak. Kullanım ardından da memnun kaldım, vaat edildiği gibi bir ürün.

Ajazz ise masaüstü PC için alınacak, büyük ihtimal Pro modelini alırım cüzdan yeterince şişerse.

MCHOSE G98 Pro mu yoksa senin attığın mı daha iyi hocam?

ac100 pro modeline bakıyorumda öyle bir model başka yerde bulamıyorum. max modeli var ekranlı olan. pro diye satılan ne acaba

MCHOSE G98 Pro mu yoksa senin attığın mı daha iyi hocam?
İkisi de farklı ihtiyaca yönelik ürünler, o yüzden bu daha iyi demek doğru olmaz. Touchpad ve dokunmatik ekran özellikle aranmıyorsa fiziksel numpad'li ürün almak daha iyi. Dokunmatik numpad iş görse de diğeri gibi bakmadan hızlı kullanıma uygun değil.

ac100 pro modeline bakıyorumda öyle bir model başka yerde bulamıyorum. max modeli var ekranlı olan. pro diye satılan ne acaba
Yurt dışında birçok yerde var zaten pro modeli, sadece çoğu yerde pro ismini kullanmıyorlar diye karşına çıkmamıştır.

1786551298866.webp
1786551314089.webp
1786551374537.webp

Videosu da zaten ilk mesajımda var.

Geri