RX 9070 XT İşlemci Önerisi

Bunların kendi doğruları bitmez adam 7500F alıp ayar yapma ile mi ugrassin ayar yapıp da 7800X3D mi olacak o 1080 için alacaklar alsın tabi 2K için değil ya açar oynarsın ama zevk vermez.
Dalga mı geçiyorsun çözünürlük yükselttikçe işlemciye binen yük azalır zaten.

hocam görev yöneticisinden bellek kısmında hangi uygulamalar en çok rami tüketiyor ona bi bakın
1786557112883.webp
yani görünürde fazla tüketen bir şey yok gibide totalde yüzde 67 falan bilemedim

Dalga mı geçiyorsun çözünürlük yükselttikçe işlemciye binen yük azalır zaten.
Bırak Belliki Arkadaş Bilgisiz Kendisi Forum sahibide o Kendi yanlış Bilgisiyle kalsın
İsterse 7800x3d 9800x3d Alsa 2k da fark %10 Olur o zaman gitsin 10-15k Para ekstra versin

Yorumların bazıları korkunç, 7500F +2k su gibi akar, çok fazla multitasking yapmıyorsanız 7500F den devam, hatta linçlenmeyi göze alarak 1080p bile olur diyorum :D 7500F alıp yükseltmeye değer
F/p bir işlemci bekleyebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle yani görünürde fazla tüketen bir şey yok gibide totalde yüzde 67 falan bilemedim
şimdiden gördüklerimi söyleyeyim,
msi center
steelseries gg
hoyoplay nedir bilmiyorum, asiahorse programı sanırım sync light, vivaldi nedir bilmiyorum. edge var onu da komple kaldırın bence en kötü browser olabilir. görünmeyen kısımda liste uzar gider rami şişirir

Bunların kendi doğruları bitmez adam 7500F alıp ayar yapma ile mi ugrassin ayar yapıp da 7800X3D mi olacak o 1080 için alacaklar alsın tabi 2K için değil ya açar oynarsın ama zevk vermez.
7500f 4k da kullandım kral.
Sen ilk ne bilip bilmediğini değerlendir.
Cozunurluk arttıkca FPS yi ekran kartı etkiler.
İşlemciler arasında en büyük farkı 1080p çözünürlükte hissedersin.
2k ve 4k alınca işlemciler arasında artık 20-30fps oynar ama 1080p de 100-150fps oynayabiliyor

Geri