Öneri 60-65 Bin TL'ye Mühendislik İçin Rahat Laptop Önerisi ?

Yanlış bakmamışsam panel değerleri rezalet. Ek olarak ekran kartı 80W yani her yanından kötü bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Bunun ekran neymiş ya siyah beyaz gösterecek neredeyse :kekw:

Yanlış bakmamışsam panel değerleri rezalet. Ek olarak ekran kartı 80W yani her yanından kötü bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Hocam son durumda HP victusla HP omen arasında kaldım. HP omenin işlemcisi R7 240 biraz eski kaliyor ve bataryadan çok güç tüketiyor diye okudum. HP victusta ise Hall sensörü kronigi varmış. Windows güç seçeneklerinden cozebilirim belki ama yine de kararsizim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Victusun da ekran değerleri rezalet hocam alacaksanız 32 GB şartsa Omen alın en azından ekranı %100 sRGB. İntel Core 7 240H o kadar da kötü değildir. Hemen hemen R7 350 ile eşit güçteler ama iGPU ve pil ömründe çok geride.

Victusun da ekran değerleri rezalet hocam alacaksanız 32 GB şartsa Omen alın en azından ekranı %100 sRGB. İntel Core 7 240H o kadar da kötü değildir. Hemen hemen R7 350 ile eşit güçteler ama iGPU ve pil ömründe çok geride.
32 GB olsa çok iyi olur ama 16 GB de ilk yıllarda işimi görür. Yeter ki ramler lehimli olmasin

Bunu tavsiye ederim. İndirim döneminde bayağı düşmüştü o sıralarda alsaydınız keşke. Fiyatı şu an bir tık yüksek sayılır. 4070li victustan iyidir.
Evet 52 k ya kadar inmiş zamanında ☹️

bence victus"a cok yaklasmayin derim .
hatta tavsiyem oyun fenan oynamayacaksaniz ince ultra islamcili bir sey alin derim bir yerden sonra eziyete donuyor bu laptoplari tasimak ben tablet aldim sirf bilgisayari tasimamak icin

32 GB olsa çok iyi olur ama 16 GB de ilk yıllarda işimi görür. Yeter ki ramler lehimli olmasin

Evet 52 k ya kadar inmiş zamanında ☹️
Hocam sormayı unutmuşum ama pilde kullanmayı düşünmüyorsanız bence bunu alıp geçin bence işlemcisi yeterince güçlü.
hatta tavsiyem oyun fenan oynamayacaksaniz ince ultra islamcili bir sey alin derim bir yerden sonra eziyete donuyor bu laptoplari tasimak ben tablet aldim sirf bilgisayari tasimamak icin
Hocam keşke bu dediğiniz fiyat bandında U7 255H'li laptop bulabilsek anca Omen Slim laptoplar var. Şu an piyasa ciddi anlamda saçma 1 ay önce şunu kesin al diyebileceğim 5-6 laptop varken şu an 1 tane bile yok.

Hocam sormayı unutmuşum ama pilde kullanmayı düşünmüyorsanız bence bunu alıp geçin bence işlemcisi yeterince güçlü.

Hocam keşke bu dediğiniz fiyat bandında U7 255H'li laptop bulabilsek anca Omen Slim laptoplar var. Şu an piyasa ciddi anlamda saçma 1 ay önce şunu kesin al diyebileceğim 5-6 laptop varken şu an 1 tane bile yok.
dedigim gibi zaten 4 yil su gibi akiyor hatta boyle macbook windows hali olsa arm mimarili direkt alirim su an imkan olsa .
muhendislikte bence ince ve guclu islemcili bir sey alin gpu ortalama bile olsa sorun olmuyor ama genelde cpu daha fazla arti getiriyor . bizim sektorde mesela sanal makineleri calistiriyorlardi otomasyon uygulamalarini acmak ve denemek icin

Rdr2 gibi yüksek grafikli oyunları oynuyorum. Maalesef ince alırsam işlemciyi elime alabilirim 😥

Hocam simulasyon programları zaten yüksek güç gerektiriyor o yüzden adaptörü takılı bir şekilde çalışması gerekiyor laptopun. Ama kütüphanede makale ders metni okumak için de ortalama bir bataryasi olsun istiyorum

Rdr2 gibi yüksek grafikli oyunları oynuyorum. Maalesef ince alırsam işlemciyi elime alabilirim 😥
Hocam pilde kullanmayı düşünmüyorsanız attığım Gamegaraj laptopu alın derim. Satıcı Hepsiburada olduğu için iade şartları daha iyi olur belki beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tabii önce bunu sorun derim.
Hocam simulasyon programları zaten yüksek güç gerektiriyor o yüzden adaptörü takılı bir şekilde çalışması gerekiyor laptopun. Ama kütüphanede makale ders metni okumak için de ortalama bir bataryasi olsun istiyorum
Ortalamaya bile kaysanız R7 350 veya U7 255H gibi işlemciler almanız lazım HX işlemciler pilde max 2 saat götürür.
Bu laptopun da şarj ömrünün uzun olacağını sanmam.

Hocam pilde kullanmayı düşünmüyorsanız attığım Gamegaraj laptopu alın derim. Satıcı Hepsiburada olduğu için iade şartları daha iyi olur belki beğenmezseniz iade edebilirsiniz. Tabii önce bunu sorun derim.

Ortalamaya bile kaysanız R7 350 veya U7 255H gibi işlemciler almanız lazım HX işlemciler pilde max 2 saat götürür.

Bu laptopun da şarj ömrünün uzun olacağını sanmam.
Anlıyorum. Bu orta segmentte laptop bakmak iskence gercekten

Anlıyorum. Bu orta segmentte laptop bakmak isgence gercekten
Maalesef öyle bütçeniz 71K falan olsa şu an 5070 R7 350 işlemcili Omen 17 önerirdim ama şu an 65K altında hiçbir düzgün Omen 16/17 laptop bulamadım. 3-5 gün önce öneri isteseydiniz Omen 17 R7 350 5060 vardı 60K'ya onun da fiyatı artmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,775
Üyeler
201,580
Son üye
nsrdmn
Geri