Bilgisayarımı Topladım Bios Ekranını Gördüm Adım Adım Ne Yapmam Lazım

Ciddi misin, olamazsın. Adamın ne ihtiyacı vardı da yaptınız şurada yapacağı 3-4 ayar var yok ha gece geca canımız sıkıldı eğleniyoruz diyorsanız ok
Öncelikle konunun üzerinden baya zaman geçmişken yazmak da garipmiş gerçekten. İlk olarak yapılan işlem OC işlemi değil UV işlemi buradan bir başlayalım. 2. olarak adamın kendi isteği üzerine yaptırıldı adama zorla bir şey dayattırılmadı 3. olarak yapılan bu işlemlerin herhangi bir şekilde sorun teşkil etmiyor ömrünü tüketmiyor aksine çok daha verimli şekilde çalışmasını sağlıyoruz ve bununla beraber ömrünü uzatıyoruz. 4 olarak can sıkıntısından adam ile eğlenmek için değil yardım etmek için zaman ayırıyoruz. 5. olarak bilmediğiniz konu hakkında sanki atomu parçalıyormuşusuz gibi düşünmeniz de benim kanaatim yanlış bir düşüncede olduğunuz.

bilmediğiniz konu hakkında sanki atomu parçalıyormuşusuz gibi düşünmeniz de benim kanaatim yanlış bir düşüncede olduğunuz.
Benim bilmediğim konu değil aksine çok iyi bilirim, aramızdaki imkan ve kabiliyet çok farklı kardeşim. Kendi çapında yardımını yap, takdir ediyorum seni (y)

Benim bilmediğim konu değil aksine çok iyi bilirim, aramızdaki imkan ve kabiliyet çok farklı kardeşim. Kendi çapında yardımını yap, takdir ediyorum seni (y)
Takdir etmenizden dolayı teşekkürlerimi arz ederim. Kendi çapımın dışına çıkmayı zaten sevmem de kendi çapımın da zayıf olduğunu düşünmüyorum hatta bu konuda mütevazıda olamayacağım çok iyi seviyede olduğunu düşünüyorum sadece bir düşünce değil zamanla kendimi geliştirecek bilgilerle de doldurmayı severim altı boş değil yani. Herkesin imkanı ve kabiliyeti farklıdır herkesin özel bir alanı vardır sizinki ile bir tutmam bunu merak etmeyin.

Ciddi misin, olamazsın. Adamın ne ihtiyacı vardı da yaptınız şurada yapacağı 3-4 ayar var yok ha gece geca canımız sıkıldı eğleniyoruz diyorsanız ok iyi eğlenceler.
Undervolt zararlı bir işelm değil ki hemde yapması çok kolay. Tüm çekirdeklere -25 +175 scalar 5x motherboard bunları biostan seçiyorsun ve kaydediyorsun. Bir tane test yapıp stabiliteye bakıyorsun bu kadar. Benim işlemcim stock halde 140w çekiyordu ama şimdi 160w çekiyor aynı derece ile. On numara işlem. Bence sende yap faydasını görürsün.

Geri