Kpss Çalışma Sistemim İyi mi?

ahmetkoklu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Konular bitti vatandaşlık hariç sistem bu sekilde günlük

5 6 saatte bitirmeyi dusunuyorum bu programı

Ekstrada yapabilirim zaman kalirsa

IMG_20260813_113741.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hedef nedir hocam? kaç puan hedefliyorsunuz

İşte 0 im uaparsam 3 4 soru yqpabiliyorum onun disi yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Turkce 15 18 dogru arasi yapiyorum
Mat türkçe çok etkiliyor. Sonuçta 60 soru mat türkçe. o alanda da bir şeyler yapabilmek lazım. Sınava kaldı 3 .5 hafta. Umarım istediğin gibi geçer

Mat türkçe çok etkiliyor. Sonuçta 60 soru mat türkçe. o alanda da bir şeyler yapabilmek lazım. Sınava kaldı 3 .5 hafta. Umarım istediğin gibi geçer
Ya valla yaparim aslinda kardesim anlatiyor matematigi o acidan avantajim var (2018 19 ayt mat 40 ta 40 yapmis biri) yardim ediyor ortaogretim kpss mat sorulari kolay oldugu icin rahat 10 soru yaparim ugrassip ustune gitsem

hangi kpss ?
vatandaşlık için benim hocam öneriyon mu
Valla benim hocaminki iyidir bilmiyorum ben dershaneye gidiyorum oranin kitabindan calisiyorum

hangi kpss ?
Ortaogretim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Konuyu ben açtım sandım al benden de o kadar mat 0 o kadar temel kitabı çözdüm yok abi 8-9 net anca o da problemlere gelmeden önce iste. Ben de lisansa gireceğim 23 gün kaldı. Tarihime ve coğrafyama güveniyorum.

Bu ara Türkçe genel tekrardayim
Vatandaşlıkta konu bakıyorum
Her gün coğrafya + tarih deneme eksiklik giderme

hangi kpss ?
Piyasada bir Erdal kesekler var bir de Esra hoca var vatandaşlıktan genelde bu ikisini izliyorlar ben Erdal Hoca severken eşim Esra hocadan izliyor tercih meselesi sanırım. Erdal hocadan tekerrür videosu + 7 saatlik soru çözüm videosu ile bu iş oturur

hangi yayınevinin denemelerini çözüyorsunuz hocam

Geri