Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 20,055
Kaç boru oldu hocam evde![]()
Kaç boru oldu hocam evde![]()
Kullanan arkadaşlar konuyu görünce lütfen yorum yapar mısınızAlan arkadaşlar,memnun musunuz? Odada TV'nin yanına koymaya değer mi?
ben nexus modelini almıştım denemek için 150 cm ve kumanda üzerinden kullanılıyor uygulama desteği yok. memnunum ikinciyi alıcam bilgisayar masasının sağına ve soluna koyucam güzel ambiyans oluşturuyor.Kullanan arkadaşlar konuyu görünce lütfen yorum yapar mısınız
fotoğraf paylaşabilir misin hocam?ben nexus modelini almıştım denemek için 150 cm ve kumanda üzerinden kullanılıyor uygulama desteği yok. memnunum ikinciyi alıcam bilgisayar masasının sağına ve soluna koyucam güzel ambiyans oluşturuyor.
benim dediğim modelde bu özellik yok, konudaki modelde o özellik var galiba ama tam bilmiyorum. benim dediğim model dümdüz kumandadan mod ayarlıyosun o ışığı veriyor.Ses ve görüntüye bağlanan model o mu peki? Oturma odasına ambiyans için koyma gibi bir düşüncem var o yüzden soruyorum
hocam evde değilim cumartesi dönücem, hepsiburada yorumlarında bir sürü görsel var ordan bakabilirsinizfotoğraf paylaşabilir misin hocam?
Isınma oldu mu?Ben almıştım 2 tane adaptörünü biraz daha yüksek bir amper ile değiştirirseniz daha iyi olur içinde gelen 12v 1a olarak geliyor ben 12v 1.5a ile değiştirdim daha iyi oldu.
YokIsınma oldu mu?