Kürşat Arslan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,761
Alınır kardeşim ama benim favorim Okey. Bahsedilen Kürşat ben değilim.Hemen üstünde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu hiç mi alınmaz fiyat + jel güzel
Alınır kardeşim ama benim favorim Okey. Bahsedilen Kürşat ben değilim.Hemen üstünde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu hiç mi alınmaz fiyat + jel güzel
İndirim yoksa almamDurex yok ötesi ultra kaygan en beğendiğim
Abi qşxmnsdlşvödödvmcşömürlük, bayramdan bayrama
Sen bir rahat olsana ya zaten Çin de yaptılar robot insan ürünleri bekle çok kalmadı forum da ilk nataşa yataşa robotu indirimini ben açacağım..Bunun bir üstü şişme karı indirimibu forum teknolojiden de ote bir forum
![]()
qldksndlclskdjclclskckc
Yatırım tavsiyesi değildir torunlara miras kalabilirMerak etmeyin hiçbirsey olmaz 3 paket almıştım Amazon dan yil 2022-2023 arası o zaman 20 li 3 paket 90 TL ye gelmişti son paketteyim halen ilk günkü gibi sağlam ayrıca İzmir sıcağında odada duruyor bir sıkıntı olmaz yani toptan alın geçin gençler.
daha çok yılbaşından bir sonraki yılbaşına kadarömürlük, bayramdan bayrama
Aile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarkenMerak etmeyin hiçbirsey olmaz 3 paket almıştım Amazon dan yil 2022-2023 arası o zaman 20 li 3 paket 90 TL ye gelmişti son paketteyim halen ilk günkü gibi sağlam ayrıca İzmir sıcağında odada duruyor bir sıkıntı olmaz yani toptan alın geçin gençler.
dolapta kıyafetlerinin arasına sıkıştır :dAile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken
dolapta kıyafetlerinin arasına sıkıştır :d
Gece gömAile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken
Yazmasını beklemiyordum bir anda görünce korktumömürlük, bayramdan bayrama
senin bahçen var geneAile evinde kalıyoz aga sakalyamıyoz ki 20 li alıyoz bi tane bahçeye gömüyom kutusunu 4 ay gidiyor camdan birisi videomuzu çekip tiktoka atacak diye korkuyom her seferinde saklarken
2 yıl önce Bir tane arkadaş yapay ** saklıyordu evde inceleme konusu falan fa açmıştı hatta en üst seviye osenin bahçen var gene
diyecek söz bulamıyorum2 yıl önce Bir tane arkadaş yapay ** saklıyordu evde inceleme konusu falan fa açmıştı hatta en üst seviye o