60-70 Bin TL Arası Garanti 32gb Ram Laptop Önerisi

Este

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
Yazılım Sektöründe Ve oyun için kullanılacak Render falan alınacak şuan 60-70k civarına Bir laptop ihtiyacımız var.
ne alabiliriz yardımcı olursanız seviniriz.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
bunu buldum nasıl
birde bunlar var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben msi den yanayım ama onun ekran kartı 55w
diğerleri 110w

bunu buldum nasıl
birde bunlar var

diğerleri 110w
Hiçbiri alınmaz. Aşırı kötü laptoplar fiyatlarını hiçbir şekilde hak etmiyorlar insan bu fiyata MSI Cyborg almaya utanır.

Son düzenleme:
bunu buldum nasıl
birde bunlar var

diğerleri 110w
45 w ciddi mi 70 binlik bilgisayara ?

e ne alacaz yaw

bende şaşırdım casper monster bile 115w
Valla kral bende alcam bekliyorum şuan ama fiyatlar berbat durumda. Olmadı ikinci ele yönelmek zorunda kalcam

Valla kral bende alcam bekliyorum şuan ama fiyatlar berbat durumda. Olmadı ikinci ele yönelmek zorunda kalcam
Belki Eylül Ekim'de birşeyler olur diye bekliyorum

Bu nasıl
Şuan 3060ti kullanıyorum video editörüyüm, yani premiere ve after effectste beni uzmemesi gerekiyor. 32 GB rame ihtiyacım var o bakımdan iyi ama ekran kartı benimkinden buna geçmek attan essege binmek gibi hissettirir mi acaba 200w şuanki kartım

Bu nasıl
Şuan 3060ti kullanıyorum video editörüyüm, yani premiere ve after effectste beni uzmemesi gerekiyor. 32 GB rame ihtiyacım var o bakımdan iyi ama ekran kartı benimkinden buna geçmek attan essege binmek gibi hissettirir mi acaba 200w şuanki kartım
Aşırı fark hissetmezsiniz, bence en fazla %20-25 falan performans farkı olur. Mobil 5070 bile RTX 5060 ile aynı güçte. Sonradan RAM ekleyebilirim derseniz bunu da alabilirsiniz.

hocam bu alacağım kişiler monster'a bile hayran kişiler o yüzden msi bunları paklar diye düşünüyorum bu hp omen falan bilmiyorlar :D Birde ekranı büyük olsun istiyorlar ondan şey yaptım ya

hocam bu alacağım kişiler monster'a bile hayran kişiler o yüzden msi bunları paklar diye düşünüyorum bu hp omen falan bilmiyorlar :D Birde ekranı büyük olsun istiyorlar ondan şey yaptım ya
yine de teşekkür edeirm verdiğiniz bilgiler için kendim için alacağım bunlara bakabilirim.

Geri