Gözümde Büyük Bir Sorun Oluşmuş Mudur

Yarın uyanır uyanmaz koşa koşa gidecem. Çok hassas bir adamım birde inşallah damlayla falan atlatırız yoksa gözümden cımbızla falan çıkartmaya ya da ameliyata falan imkani yok izin veremem.

Gözden çok korkma. Daha önce saniyede çok gergin bir somon parça gözüme gelmişti. Gözüme iğne ile bir sıvı sıkmıştı hiç hissetmiyorsun. Daha öncesinden bir sıvı sıkıp uyuşturuyor. Korkulacak bir durum yok garantisini verebilirim.

1000021297.webp

Bu herif bile filmde gozluk takiyor sen neden takmiyorsun bi koruyucu gozluk

İnsan çifte göz niye yaratıldı sanıyorsun? Biri bozulursa diğeri var. :D
Usta olmanın engebelli yolları işte.

Bir kaç hafta önce iş yerimde Maket bıçağı masanın kenarında demirin içinden 3 sm dışarı çıkmıştı.

Farketmeden elimi sallayarak geçtim. Bıçak elimin üstünü kesmez mi? Derim açıldı kemiğimin beyazlığını gördüm.
Aniden refleksle derimi birleştirdim yarim saat öyle tuttum.
Mucizevi bir biçimde yapışmıştı kan donması sayesinde. Uzun süre elimi yumruk sıkmadım tam onarsın kendini.

Bir kaç hafta önce iş yerimde Maket bıçağı masanın kenarında demirin içinden 3 sm dışarı çıkmıştı.

Farketmeden elimi sallayarak geçtim. Bıçak elimin üstünü kesmez mi? Derim açıldı kemiğimin beyazlığını gördüm.
Mucizevi bir biçimde yapışmıştı kan donması sayesinde. Uzun süre elimi yumruk sıkmadım tam onarsın kendini.
pek akıllıca değil, kan pıhtısı eti o kadar iyi tutmaz, ayrıca enfeksiyon kapabilir yara. hastaneye gidip temizletip sardırmanız lazım. paleolitik çağda değiliz gerek yok böyle şeylere..

pek akıllıca değil, kan pıhtısı eti o kadar iyi tutmaz, ayrıca enfeksiyon kapabilir yara. hastaneye gidip temizletip sardırmanız lazım. paleolitik çağda değiliz gerek yok böyle şeylere..
Olur öyle şeyler. Doktora da gidilmez ki :D Bizim hastanelere sağlam girersin, engelli sandalyesinde çıkarsın o derece.

Iron man misin reis ne o öyle. Gözün yedeği varda korktuğum bir alet edevat var onun yedeği yok ya bizim işlerde müsait hani her an zarar görmeye

bugun among usta azeriler anama sövdü, adres versem döver misin qehbe dediler bana
1 tek yumruk fiyatı 43000 TL den başlıyor. İnanmıyorsan gel sen vur bak polis şubesinde ne dicekler 🤣

Parasını yollarsan vururum tabi.

Geri