Hocam benim için önemli olan bağlantı kopması vs olmaması zaten 1k hz de kullanıcağım. Siz bağlantı sorunu yaşadınızmıM3 v2 kullanıyorum sormak ıstediğin varsa sorabilirsin.
Evet bende meyer üzerinden almayı planlıyorum dediğiniz gibi övende gömende çok kararsız kaldımDarmoshark Meyer Gaming'de 2000 TL. Böyle bakarsak ikisi de aynı fiyatta. Ben sevgilime A9 Plus aldım biraz da kullandım malzeme kalitesi güzeldi beğendim ben. Darmoshark'ı da kendime almayı düşünüyordum ama birisi iyi diyor birisi kötü almayın malzeme kalitesi iyi değil diyor. Bilenler daha iyi cevap verecektir.
Hzini nasıl ayarlandığnı ben bulamadım. Dongle çıkıyor onu takıyorsun ve kullanmaya başlıyorsun. Bağlantı kopması da yaşamadım ben şarjı vs gayet iyi gidiyor en son ne zaman şarja taktığmı hatırlamıyorum ve hala şarjı 66(ışıkları kapalı)Hocam benim için önemli olan bağlantı kopması vs olmaması zaten 1k hz de kullanıcağım. Siz bağlantı sorunu yaşadınızmı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet bende meyer üzerinden almayı planlıyorum dediğiniz gibi övende gömende çok kararsız kaldım
Vallaha okadar çok marka varki insan seçemiyor. Atk a9 plus alıcam gibi duruyorben de mouse arayışındayım bu aralar. ikinci el temiz cobra pro buldum 1800e onu mu alsam yoksa sıfır atk, darmoshark veya sycroxa mı yönelsem