🔥İndirim Nothing Phone 3a 8+128gb Kuponla 19999

İleride 4a'nın 256 gb olanını makul bir fiyata satarlarsa samsung s24 fe'den geçmek isterim de şimdi 3a'ya geçmek mantıklı olmuyor zaten 128 gb olması benim için çok eksi. Sd kart slotu olsaydı yine de bi düşündürürdü, dizaynını çok seviyorum.

Doğrudru. ben son 6 senedir en az 256gb kullanıyorum. bugüne kadar 100gb yi hiç geçemedim. bunu arada sorguladığım oluyor. Şu anda NP4A Pro kullanmasam (256GB) direkt buna geçerdim. fiyatı güzel ürün güzel uzun süre götürür.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kamera olarak yanına yaklaşamaz mı? Poco M8 Pro bu bütçede en iyi kamera paketine sahip cihaz. 3A'nın ISOCELL GN9'u daha orta segment bir sensör ve geniş açı sensörü kötü. Poco X6, Redmi Note 10 türevleri kullanıyor.

Redmi Note 15 Pro+'ın aynısı ve Samsung A37'den çok daha iyi bir telefon, A36'yı ise tokat manyağı yapar.
Xiaomi'nin 12 bit standart ekranına sahip iyi denilebilir, çerçeveleri çok ince, kavisli ve amiral gemilerinde kullanılan Corning Gorilla Glass Victus 2 korumasına sahip. Bataryası 6500 mAh ve 100W şarj hızına sahip. Kamera sensörü OmniVision OV50E ve bu fiyatta çok iyi, ZTE Nubia RedMagic 11 Pro ve Xiaomi Mi 17T'nin sensörü. Samsung A36'nın IMX882/LYT600'nü delik deşik eder. 2. geniş açı kamerası OmniVision OV08F ve Nubia RedMagic 11 Air'de kullanılan bir sensör. Ön kamerası OmniVision OV32D sensörüne sahip, Poco F8 Ultra'nın sensörü ve 32 MP ancak 4K çekim bulunmuyor.
İşlemcisi Snapdragon 7s Gen 4, A37'nin Exynos 1480'ü ile denk, A36'nın Snapdragon 6 Gen 3'ün den çok daha iyi, %20 daha güçlü. Termal testleri mükemmel çıkmış (aşağıda var). Cihazda en üst seviye olan IPX9K suya ve IPX6 toza sertifikaları bulunuyor.
Son olarak 4 yıl Android, 6 yıl güvenlik güncellemesi garantisine sahip. Tek eksisi UFS 2.2 olması ancak bu cihazlarda bildiğimiz UFS 2.2 yerine UFS 2.2C var. UFS 2.2'den çok daha iyi olsada UFS 3.1'in yanına yaklaşamaz.

Telefonun termal performansı mükemmel. Throttle hiç yapmıyor ve uzun süreli ağır termal teste rağmen 39 derece:

Hocam donanımı boşverin. Poco üvey evlattır ve hep öyleydi. Aynı kamera başka Xiaomilerde süperken Pocoda hep sürünür. Adamlar kendi ürününe rakip niye yapsınlar?

Pocoya süper bir donanım paketi koyarlar ama yazılımda bunun verimini hiç aldırmazlar.
Hatta size diyeyim 2 seneye kalmaz Poco markası direkt tarihe karışır.

Geçmişte Pocoyu çok kullanan öven aldıran ve büyük pişmanlıklar duyan biri olarak yazıyorum bunu.

Poco M8 Pro 5g ne kamera ne de yazılım konusunda yanına bile yaklaşamaz emin olabilirsin. Bir defa Nothing OS kullanınca dünya değişir diğerleri hamallık olur.

postu güncelledim: https://evofone.com/nothing-phone-3a-beyaz-8gb-128gb

Bende bu cihaz a56 dan hem iyi hem de farklı https://evofone.com/nothing-phone-3a-beyaz-8gb-128gb

FP değil mi? geçen aylarda Nothing Phone 3 verdiler 35000 tl ye.
nothing phone 1 verdiler 10.000 e

milletin burun kıvırdığı cmf phone 1 bile 20bin altının en iyisi sayılır.
1. m8 pro kamerası daha iyi
2. nothing 3 a sadece yazılımı daha iyi
3. ram + ssd xiaomi de daha fazla
4. oyun ve iş performansı m 8 pro daha iyi
5. m8 pro daha fazla güncelleme alıcaktır

Ortalama bir cihaz en yakın rakibi X8 Pro 25k ya düşerse daha mantıklıdır.

Hocam donanımı boşverin. Poco üvey evlattır ve hep öyleydi. Aynı kamera başka Xiaomilerde süperken Pocoda hep sürünür. Adamlar kendi ürününe rakip niye yapsınlar?
Cihaz Redmi Note 15 Pro+'ın Poco logolu hali, tek farkı ana kamera sensörü değişmiş. Ben okadar kamera sensörünü falan yazmışım, Xiaomi Mi 17T vb. ile aynı sensörü kullanıyor demişim. Gidip okusana?

Pocoya süper bir donanım paketi koyarlar ama yazılımda bunun verimini hiç aldırmazlar.
Hatta size diyeyim 2 seneye kalmaz Poco markası direkt tarihe karışır.

Geçmişte Pocoyu çok kullanan öven aldıran ve büyük pişmanlıklar duyan biri olarak yazıyorum bunu.
Cihaz Poco'ya özgü bir cihaz değil. Bahsettiğiniz şeyler 5 yıl öncesinde kaldı.

Cihaz Redmi Note 15 Pro+'ın Poco logolu hali, tek farkı ana kamera sensörü değişmiş. Ben okadar kamera sensörünü falan yazmışım, Xiaomi Mi 17T vb. ile aynı sensörü kullanıyor demişim. Gidip okusana?

Cihaz Poco'ya özgü bir cihaz değil. Bahsettiğiniz şeyler 5 yıl öncesinde kaldı.

Hocam siz donanımın her yerde aynı performansı vereceğini düşünüyorsunuz. yanılıyorsunuz. Bu iş yazılım ve optimizasyon işi.
Madem o kadar iyi. Neden Xiaomi 17T de kamera reklamı yaparken Poxo M8 Pro da kamera konusuna yüzeysel bakıyor? İkisi de aynı donanım

ya da Note 15 pro plus ile aynı model neden arada 10k fark var? Xiaomi delirdi mi? yapaydı ya aynı fiyata

Hocam siz donanımın her yerde aynı performansı vereceğini düşünüyorsunuz. yanılıyorsunuz. Bu iş yazılım ve optimizasyon işi.
Madem o kadar iyi. Neden Xiaomi 17T de kamera reklamı yaparken Poxo M8 Pro da kamera konusuna yüzeysel bakıyor? İkisi de aynı donanım

ya da Note 15 pro plus ile aynı model neden arada 10k fark var? Xiaomi delirdi mi? yapaydı ya aynı fiyata
Poco alan adam kamerası için mi alır dostum donanımı f/p lığı için alır adam da o yüzden onların reklamını yapıyor
Hayır adam sana anlatmış güzelce gelmişsin ama neden 10k ucuza satıyor neden reklamını yapmıyor yaziyorsun
Neden ucuz adamlar çünkü işlevi çok olmayan özellikleri pocoya koymayıp performans odaklı gidiyor

Poco alan adam kamerası için mi alır dostum donanımı f/p lığı için alır adam da o yüzden onların reklamını yapıyor
Hayır adam sana anlatmış güzelce gelmişsin ama neden 10k ucuza satıyor neden reklamını yapmıyor yaziyorsun
e öyle yani. bundaki kamerayı kullanmış şundaki işlemciyi kullanmış. Ben de zaten Poco yazılımda optimizasyonda patates demişim.
Buna kanıt olarak da madem öyle işlemcisi rami kamerası şunla bunla aynı, ne diye aynı markanın aynı benzer cihazı arasında 10k fark var diyorum.

cevap? Yazılım kalitesi optimizasyon kalitesi.

1. 17 t reklamı mı var ne saçmalıyorsun m8 pro da 17 t aileside tr de lansmanı olmayan bu yıl 2 seriden biri , adamlar lansman yapmaya bile gerek duymadı ne anlatıyorsun

2. redmi kitlesine dışkı ver alır , poco kitlesi fp diye alıyor , pazarda 10 redmi varsa 1 poco var bu bir mi ?

3. dediğin gibi aynı fiyat olsa kimse almaz , o yüzden redmi serisinde beğenilmeyen özellikleri kırpıp istenen özellikleri ekleme yapıp poco m serisi çıkıyor

e öyle yani. bundaki kamerayı kullanmış şundaki işlemciyi kullanmış. Ben de zaten Poco yazılımda optimizasyonda patates demişim.
Buna kanıt olarak da madem öyle işlemcisi rami kamerası şunla bunla aynı, ne diye aynı markanın aynı benzer cihazı arasında 10k fark var diyorum.

cevap? Yazılım kalitesi optimizasyon kalitesi.
xiaomi kendi serisine ne veriyorsa poco ya da aynı veriyor farkları yok , poco bağımsızken x3 ve f serilerinde batırdığı için xiaomi şirketi altındaki bir seri oldu

İşlemci kamera sensörüne darboğaz yapıyor bu doğru, ancak bu bütçede en iyisi olduğu gerçeği değişmiyor. Poco M8 Pro'nun iddiasıda kamera, ekran ve batarya. Oyun telefonu falan değil.
Redmi'nin fiyat politikası çok kötü. Poco bu konuda gayet iyi. Başka Redmi cihazlara da baktığınızda yine aynı manzara olduğunu göreceksiniz.
Yazılım kalitesi optimizasyon kalitesi.
Poco M8 Pro Redmi Note 15 Pro+'ın Poco logolu hali ve bunu Poco sık yapıyor. İki cihazın kod adı bile aynı. Custom ROM yapılsa ikisine de uyumlu olur mesela. Hatta güncellemelerde aynı geliyordur muhtemelen.

1. 17 t reklamı mı var ne saçmalıyorsun m8 pro da 17 t aileside tr de lansmanı olmayan bu yıl 2 seriden biri , adamlar lansman yapmaya bile gerek duymadı ne anlatıyorsun

2. redmi kitlesine dışkı ver alır , poco kitlesi fp diye alıyor , pazarda 10 redmi varsa 1 poco var bu bir mi ?

3. dediğin gibi aynı fiyat olsa kimse almaz , o yüzden redmi serisinde beğenilmeyen özellikleri kırpıp istenen özellikleri ekleme yapıp poco m serisi çıkıyor

Poconun ne lansmanını yapacaklar

17T ve 17T pronun lansmanı oldu reklamları bile bolca döndü.
Biraz gündemi takip edin.

Hatta şimdi baktım 17T lansmanı nerede olmuş:
1786712239696.webp

Poconun ne lansmanını yapacaklar

17T ve 17T pronun lansmanı oldu reklamları bile bolca döndü.
Biraz gündemi takip edin.

Hatta şimdi baktım 17T lansmanı nerede olmuş:
Alıntıyı görüntüle
google onu demiş peki yayın kaydı var mı ? , hong kong daki yayın harici yok normalde içerik üreticileri canlı yayın açıp istanbuldakini paylaşması gerek , istanbula içerik üreticisi bile çağırmadıklarına eminim

senin lansman dediğin bu yayın : bu yayında mayıs ayı tanıtacakları çıkmış

poco x8 lansmanı misal : bu lansmandır

x8 gibi bir lansman olmadı direk reklamdı 17 t ailesi

Geri