❌İndirim Bitti! Lego Creator Tukan Kusu 505 Lira

Valla bende çok merak ediyorum bunu. Ne işe yarıyor, kimler ne amaçla alıyor? Fırsat diye paylaşılıyor, bana göre beş para etmez bu zamazingolar.
Çocuk gelişime faydalı bir oyuncak hocam parçaları birleştiriyor felan. Forumda lego hastaları çok hocam onun için paylaşıyorlar.

Çocuk gelişime faydalı bir oyuncak hocam parçaları birleştiriyor felan. Forumda lego hastaları çok hocam onun için paylaşıyorlar.
Çocuk gelişimi için yapboz ya da tetris kadar faydası olur. Aynı fayda için gereksiz pahalı zamazingolar. Bence çocuklara da almıyorlar alanlar, koleksiyon için yetişkinler alıyor.

Valla bende çok merak ediyorum bunu. Ne işe yarıyor, kimler ne amaçla alıyor? Fırsat diye paylaşılıyor, bana göre beş para etmez bu zamazingolar.
Bu legolarin ve model arabaların hastası çok
Ak sacli bir adam 4 dolu poset model araba almıştı onumde
Gerçi mantıksız da değil 3 yıl önce 200 e aldigim model en ucuz 2200 e gidiyor suan her şekilde zarar ettirmez

Çocuk gelişimi için yapboz ya da tetris kadar faydası olur. Aynı fayda için gereksiz pahalı zamazingolar. Bence çocuklara da almıyorlar alanlar, koleksiyon için yetişkinler alıyor.
Evet hocam o da doğru. Koleksiyoncular da alıyordur zaten. Ben 1 defa tek yeğenime almıştım o da çok istedi diye ama gereksiz pahallı lego ürünleri.

Bende çiçek serisi legolardan var yapıp masaüstüne koyup sergiliyorum güzel dekor oluyor ama bunu beğenmedim :)

Geri