Patriot 16gb 6000mhz Cl30 Ram 11.874 TL (Ziraat ve Garanti 9 Taksit)

V-Color Manta XSky RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 -26 bin tl kit halinde hem beyaz hem rgb hem de Hynix A- satıcı amazon - 9 taksit varken hynix A çıkılabilri aslında -Patriotlar bayadır H-M geliyormuş -
Bu da güzel hocam da şuan o bütçe yok ya 16yla başlayayım dedim.

Son taksidi öderken Ram fiyatları dahada artarsa keyiflenirsin normal fiyatı ama 9 taksit görmüyordu

Yine şu piyasada en düzgün fiyata satılan ramdir kendisi. Kingston gibi 5200 mhz rame 13k fiyat çekmiyor.

Hocam bu ramden 2 tane alsak birlikte kullandığımızda çalışmama riski var mı? O tarz problemler okudumda. Yeni sistem topluyorum, fiyatı uygun gibi alacağım duruma göre

Hocam bu ramden 2 tane alsak birlikte kullandığımızda çalışmama riski var mı? O tarz problemler okudumda. Yeni sistem topluyorum, fiyatı uygun gibi alacağım duruma göre
DDR 5 lerde uyumsuzluk çok sık görülen bir sorundur birebir aynı ürünün fark zamanda üretilen modellerde bile uyumsuzluk görülebiliyor bu yüzden dual alınması tavsiye edilir

DDR 5 lerde uyumsuzluk çok sık görülen bir sorundur birebir aynı ürünün fark zamanda üretilen modellerde bile uyumsuzluk görülebiliyor bu yüzden dual alınması tavsiye edilir
Ben geçen ay hepsiburada üzerinden satıcısı hepsiburada olarak 2 tane ayrı aldım. Model numaraları aynı sonları da 82 83 şeklinde bitiyordu. Banttan peş peşe çıkan iki ram i yollamışlardı. Belki de satıcı hepsiburada olduğu için bu şekilde denk geldi ve hiçbir sorunu yok ramlerin. SK Hynix H-Die çıktı. Sadece expo açıp devam ettiğim için A-Die olmaması da benim için bir sorun oluşturmadı. Doğru yerden ve doğru satıcıdan alınırsa bu risk epey azalıyor bence çünkü alırken satıcıya bununla alakalı mesaj da atmamıştım.

Ziraatin kredi troy bankkartına taksit yapmıyor galiba
Troy kart ile amazon prime ödenmiyor, sizin için test ettim dediğiniz gibi bende de taksit çıkmadı, Visa ve master karta çıkıyor herhalde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Parad kartada 9 taksit görünüyor, amazonda bonus flashtan seçili e ticaret ile 500tl + 175tl bonus var bonus flashtan amazon yazıp kampanyalara katılmayı unutmayın

V-Color Manta XSky RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 -26 bin tl kit halinde hem beyaz hem rgb hem de Hynix A- satıcı amazon - 9 taksit varken hynix A çıkılabilri aslında -Patriotlar bayadır H-M geliyormuş -
Bu paralar gözden çıkıyorsa yeni nesil m dieler tercih edilmeli bence

Geri