ltcolbaron41
80+
- Reaksiyon skoru
- 151
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DDR 5 lerde uyumsuzluk çok sık görülen bir sorundur birebir aynı ürünün fark zamanda üretilen modellerde bile uyumsuzluk görülebiliyor bu yüzden dual alınması tavsiye edilirHocam bu ramden 2 tane alsak birlikte kullandığımızda çalışmama riski var mı? O tarz problemler okudumda. Yeni sistem topluyorum, fiyatı uygun gibi alacağım duruma göre
Ben geçen ay hepsiburada üzerinden satıcısı hepsiburada olarak 2 tane ayrı aldım. Model numaraları aynı sonları da 82 83 şeklinde bitiyordu. Banttan peş peşe çıkan iki ram i yollamışlardı. Belki de satıcı hepsiburada olduğu için bu şekilde denk geldi ve hiçbir sorunu yok ramlerin. SK Hynix H-Die çıktı. Sadece expo açıp devam ettiğim için A-Die olmaması da benim için bir sorun oluşturmadı. Doğru yerden ve doğru satıcıdan alınırsa bu risk epey azalıyor bence çünkü alırken satıcıya bununla alakalı mesaj da atmamıştım.DDR 5 lerde uyumsuzluk çok sık görülen bir sorundur birebir aynı ürünün fark zamanda üretilen modellerde bile uyumsuzluk görülebiliyor bu yüzden dual alınması tavsiye edilir
Troy kart ile amazon prime ödenmiyor, sizin için test ettim dediğiniz gibi bende de taksit çıkmadı, Visa ve master karta çıkıyor herhaldeZiraatin kredi troy bankkartına taksit yapmıyor galiba
Eski nesil m diehocam bende bunun aynisindan var ama m die mi yoksa a die mi bilmiyorum sorun çikarirmi?
Manuel timing yaparsın uyumsuzluk diye bişey yokben simdi 2 tane bundan sipariş etsem uyumsuzluk cıkar mı