Adata Xpg Lancer 16gb 6400 Cl32 Ram Alınır mı

semih1134

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu ram nasıl kullanan arkadaşlar var mı ve n11 deki bu satıcı güvenilir mi bunu nasıl anlarım. Sistemi her ay parça parça topluyorum bozuk olmadı halinde bunu anlamam 2 3 ay sonra kasayı topladığımda ortaya çıkacak. Yani iade etme durumum olmayabilir. Satıcı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

alınır da o fiyata alınmaz.

alınır da o fiyat pahalı

Satıcıya güvenebilir miyim peki

Bu ram nasıl kullanan arkadaşlar var mı ve n11 deki bu satıcı güvenilir mi bunu nasıl anlarım. Sistemi her ay parça parça topluyorum bozuk olmadı halinde bunu anlamam 2 3 ay sonra kasayı topladığımda ortaya çıkacak. Yani iade etme durumum olmayabilir. Satıcı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim.

Güzel ram ama bu fiyata hiç gerek yok arkadaşın paylaştığı patriot al geç bence .

Fiyat olarak haklısınız ancak rgb ve marka takıntım az da olsa var, corsair 16Gb cl36 6000mhz ram var fiyatı 14 bu nasıl

Son düzenleme:

1 yıla yakındır kullanıyorum tasarım olarak inanılmazlar sadece efekt olarak kısıtlı seçenek var diğer türlü performanstada bir problem yaşamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,765
Üyeler
202,715
Son üye
MECHxyz
Geri