Radeon RX 9070 XT Fiyatları ?

Sapphire herzaman müthiştir arkadaşlar saf kalite ve saf soğutma performansı istiyorsanız pulse Pure bile çok iyi prime birazdaha sesli ve sıcak çalışıyor haberiniz olsun

hocam ben de aynısından almayı düşünüyorum da soğutma performansı kötü ve çok sesli çalışıyor diyorlar. kullanmaya başladıysan eğer deneyimlerini aktarır mısın rica etsem ?
Hocam hiçbir sıkıntısı yok bana denk gelen kartta sadece kutusu açılıp iade edilmiş değerleinde de sıkıntı yok max 60 derecede tam yükte

Ben de çarşamba günü aldım. 2.el Nitro+ istiyordum tasarımı falan çok hoşuma gidiyordu 37k altı göremedim yok direkt kart. Red Devil alacaktım 39.5K'ya ikinci elden sıfır kapalı kutu Mercury Magnetic Air aldım şu an en giriş seviye kart 40K zaten 2. el bulduğun an da al gitsin garantili kutulu.

Ben de çarşamba günü aldım. 2.el Nitro+ istiyordum tasarımı falan çok hoşuma gidiyordu 37k altı göremedim yok direkt kart. Red Devil alacaktım 39.5K'ya ikinci elden sıfır kapalı kutu Mercury Magnetic Air aldım şu an en giriş seviye kart 40K zaten 2. el bulduğun an da al gitsin garantili kutulu.
nitro 12vhpwr yüzünden uzak durdum ben korkutuyor soket yanığı

nitro 12vhpwr yüzünden uzak durdum ben korkutuyor soket yanığı
Ben de Magnetic Air buldum aldım Red Devil alacaktım aslında. Çok güzel eve bayağı kaslı duruyor çok hoşuma gitti.

Ekler

• 20260813_232023.webp
    20260813_232023.webp
    242.4 KB · Hit: 7
benim pulse gariban durur bunun yanında
SuprimX 3080 ile yan yana fotoğrafını çekecektim unuttum heyecandan. Devasa bir fark var aralarında bir kaç 5090 modelinden bile büyük.

Ekler

• 20260814_113355.webp
    20260814_113355.webp
    1.2 MB · Hit: 12
Geri