MSI ARMOR Aşırı Isınma

Kart değiştirmeden düzeltemez miyiz?

Armor serisi ısınan bir model keşke almasaydın onun yerine gtx 1650 süper ya da gtx 1660 süper alabilirdin

olur hocam eğer kasanın önünde fan varsa egzoz fan eklemeli yoksa ön tarafa 1 adet fan eklemeli kasanın sitesinde gördüğüm kadarıyla hava girişi var
kasayı frisby sandım değilmiş. ama armor sıkıntılı. çok az fark olucaktır.

Bomboş yorumlar Armor ısı sorunlu knka yorumları beni gülmekten öldürüyor sanki ısınmayan kart modeli kaldı günümüzde...
Konuya cevap: RX 570 GPU yüksek TDP'li bir GPU'dur zaten rakibinden yüksek sıcaklıklara sahip ve üstüne üstelik kasanda egzos fanın bile yok ısınması gayet normal.

Kısa vadede en iyi çözüm kasanın yan kapağını çıkart

Bomboş yorumlar Armor ısı sorunlu knka yorumları beni gülmekten öldürüyor sanki ısınmayan kart modeli kaldı günümüzde...
Konuya cevap: RX 570 GPU yüksek TDP'li bir GPU'dur zaten rakibinden yüksek sıcaklıklara sahip ve üstüne üstelik kasanda egzos fanın bile yok ısınması gayet normal.

Teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Egzoz fanı alana kadar bu rehber işime yararmı?

UnderVolt yap ısı düşecektir - Powerlimit'de kısabilirsin MSI Afterburner'dan ama Powerlimit kısınca fps ve ısı düşer UnderVolt'da düşmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,146
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri