Bilgisayarcı İş Bilmiyor

Avrupadayim hocam
İstersen sana biryer önereyim daha önce yaşadığın mağduriyeti, aciliyetin olduğunu, cihazdan anladığını, ücreti falan telefon ile görüş. Kafana yatarsa git baktır. Geç saatlere kadar açık olabiliyor, müşteri memnuniyeti için. Ben hiçkimseye kefil olmam ama, daha önceden dükkanında birisinin cihazı kendisiyle alakalı olmayan şekilde elektrik kesintisinden zarar görmüştü. Mediamarkt'tan daha iyi sistemi sıfır cihaz almıştı müşteriye. İade hakkın varsa hiç uğraşma bu işlerle iade et yenisini al. Her bilgisayarcıya götürme zarar verip böyleydi diye üstüne sorumluluk almayanı çok.

benimde ekrana goruntu gelmiyodu ramlerin cipini silgiyle temizledim duzeldi

İstersen sana biryer önereyim daha önce yaşadığın mağduriyeti, aciliyetin olduğunu, cihazdan anladığını, ücreti falan telefon ile görüş. Kafana yatarsa git baktır. Geç saatlere kadar açık olabiliyor, müşteri memnuniyeti için. Ben hiçkimseye kefil olmam ama, daha önceden dükkanında birisinin cihazı kendisiyle alakalı olmayan şekilde elektrik kesintisinden zarar görmüştü. Mediamarkt'tan daha iyi sistemi sıfır cihaz almıştı müşteriye. İade hakkın varsa hiç uğraşma bu işlerle iade et yenisini al. Her bilgisayarcıya götürme zarar verip böyleydi diye üstüne sorumluluk almayanı çok.
Bende iade etmeyi düşüyorum uğraşmamak için fakat ürünü 14.3k ya 6 taksit aldım. En yakın fiyat 17.4k ve taksitte yapmıyor.

Tahmini test etmek için ne kadar isterler
Yerine göre değişiyor 800TL ile 2000TL arası olur genelde yapılan işe göre.
1000, 1200 falandır ortalaması. Arıza tespit ücretini önden söylemeden bakan kişilere falan hiç gitme. Saçma sapan kişilerle muhattap olursun.

Yerine göre değişiyor 800TL ile 2000TL arası olur genelde yapılan işe göre.
1000, 1200 falandır ortalaması. Arıza tespit ücretini önden söylemeden bakan kişilere falan hiç gitme. Saçma sapan kişilerle muhattap olursun.
Garantisi 2029a kadar sürüyor garantiye yollasam ücret alırlar mı

Bios ekranı açılıyor mu ? Yoksa hiç mi görüntü gelmiyor ?

İslemci 7600 aldım. İşlemci dahili var diye ekran kartı almadım. Ramde crucial 8gb 4800mhz ram aldım geçici olarak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahmini ne kadar beklemem lazım 7-8 dk falan evde denediğimde bekledim. Ama yine görüntü yoktu. İlk başta ram ışığı kırımızı yazdı anakart ekranında CS gibi bir şey yazdı. Sonra ışık ve yazı gitti
o işlemciye bu anakart biraz fazla değil mi ya

Geri