Öneri 4000tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

Dwayne

80+ Silver
Reaksiyon skoru
613
Bütçe
4000
max4kya kablosuz olması gerekli hem hem telefon hem bilgisayarda kullanabileceğim kaliteli bir kulaklık lazım

Mchose x9(kaba ama sesi rakipsiz)

ne bu konuşma biçimi dostum ?
kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit

Adam düzgün cevap vermiş sen artislenmissin. X9 Tasarım olarak zayıf ama ses kalitesi olarak güzeldir. Tasarım önemliyse ATK N9 Ultra.
ne yazmışım kardeşim kafanızda kurmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kulaklığı umursamadan yazıyorum adam orada bak kaba ama sesi rakipsiz demiş burada onun kalitesiz olduğunu söylemeden neden şunu demedin dışarıda da kullanıcağım için görüntü önemli bunun görünümünü beğenmedim aslında bu kadar basit
markayı ilk kez duydum kaliteszidr yüksek ihtimal aldım böyle önerdikleri bir şey iade ettim

mikrofon çıkıyormu

markayı ilk kez duydum kaliteszidr yüksek ihtimal aldım böyle önerdikleri bir şey iade ettim

MCHOSE'un çoğu markadan iyi kalitesi var bu fiyata. Adamda gayet seninle insanı konuşmuş sen kaliteli bir şey yokmu demişsin bilmeden etmeden.

ne yazmışım kardeşim kafanızda kurmayın

mikrofon çıkıyormu
kral öneri istemişsin zaten direk kafa atma biraz araştır sonra beğendiysen al sıkıntı o da değil sıkıntı şu kral ben sana bir şey demiyom zaten adama kaliteli bir şey yokmu demek adamın lafını hiçe saymak gibi bir şey şunu söyliyebilirsin (daha bilindik bir marka olursa güzel olur)

kral öneri istemişsin zaten direk kafa atma biraz araştır sonra beğendiysen al sıkıntı o da değil sıkıntı şu kral ben sana bir şey demiyom zaten adama kaliteli bir şey yokmu demek adamın lafını hiç saymak gibi bir şey şunu söyliyebilirsin (daha bilindik bir marka olursa güzel olur)
sen anlamışsın o anlayamış işte onun sorunu

Geri