Yalan Söyledim Yks..

günler YKS 2026 da sayısalda 45k ya girdim ve sonuclar açıklanınca babama ilk başta en kötü dersimi söyledim ve verdiği tepkinin çok kötü olduğunu görünce ona gerçek sonucum yerine 20 bin dedim. Amacım dershaneye gitmeyip özel derse gidip hocama bunj anlatıp MSÜ de iyi bir derece yapıp babama gerçeği söylemekti ama ancak işler hiç öyle gitmedi babam sonucmu neredeyse tüm ilçeye yaydı insanlara benim kusursuz hazırladığım sahte sonucu gösterdi. Şimdi ise planlarim suya düştü çünkü babam beni dershaneye verecek ve dershane muhtemelen sonucu istecek ve oradaki doğrulama kodundan dogrulucak ve gerçek sonucu görecek benim tek derdim babamin uzulmemesi başka bir şey değil gerçekten. Yaptığım şeyin aşırı abartı olmadığını biliyorum 300k yapıp 30k deyip yurt yerine otelde kalan bile varmış. ama yine yanitlarda yaptığıniz çok yanlış gibi klasikleri duymak istemiyorum terslicekseniz kapatalım konuyu gerçek öneriniz nedir acaba dershaneye gerçeği açıklamak ve babamdan gizli tutmalarını soylemek mi yoksa babama söylemek mi direkt. (not dershane yöneticilerinden birine sonucmu gösterdim sahte olduğunu anlamadı) 3. seçenek ise alttaki kod ile oynayıp doğrulamayi engellemek ama ben bunu istemiyorum şahsen bıktım artık yalandan içimi darlıyor.
kardeşim fotoşopla halledersin sonucu. 45kya girip babana en kötü yaptıgın sonucu söyleyince bide ona mırın kırın yapıyorsa babanın hatası o. 45kya girmişin git tercih yapaydın daha niye dershaneye gidiyorsun

Denemelerde 3k görebilirsin , belki deneme kolaydır belki zordur. Seni küçümsemek için demiyorum.

Belki sınavda gününde değilsin , belki aklın bir soruya takıldı .
Belki de kaydırma yaptın yani bunlar olabilecek şeyler.

Ama uzatman daha da kötü , babanı tepkisi doğal olarak ilk başta sert olabilir.
Ama sakinleşince tekrar konuşunca o da anlayacaktır.

Al karşına baba seninle bir şey konuşmam lazım ,ben zamanında böyle bir hata yaptım.
Doğruları söylemeye çekindim , denemede böyle 3k falan yapıyordum ama sınavda böyle gelince seni hayal kırıklığına uğrattığımı düşündüm ve o korkuyla böyle bir şey yaptım. gibi konuya girebilirsin
Ama daha fazla yalan katma.
Yarın beraber dolaşacağız babamla yemek esnasında söyleyeceğim durumu tekrardan yazarım buraya muhtemelen herkese teşekkürler gerçekle yüzleşme vakti geldi artık.

katılıyorum dostum , bir çok ebeveyn böyle maalesef.

Özellikle üni seçim zamanlarında bile zorla istemedikleri bölümü yazdırmaya çalışan çok var
Herkes istiyor ki çocuğum turkiye birincisi olsun herkes zekasiz benim çocuğum en zeki olsun. Bunu herkes ister hayal kurar ama ciddi ciddi böyle bir beklentiye girmek bunun için çocuğa baskı yapmak çok kötü. Geçen lgs sınavından sonra kızın biri hayatına son verdi. Tek sorumlusu ailesi. Ne yani lgs de 1. olunca ne olacak. Yksde 1. olunca ne olacak. Bunu böyle ölüm kalım meselesine çeviriyorlar çocuk ilk 10k ya girmezse çocuktan bir halt olmaz gibi görüyorlar.

kardeşim fotoşopla halledersin sonucu. 45kya girip babana en kötü yaptıgın sonucu söyleyince bide ona mırın kırın yapıyorsa babanın hatası o. 45kya girmişin git tercih yapaydın daha niye dershaneye gidiyorsun
Hedefler büyük reis 45K iyi bir sonuç olabilir ama benim için çok kötü bir sonuç artık geçti ztaen istesende gidemem

Yok reis ben harbi potansiyeliydim fen lisesinde ilk 3 te vardım denemelerde sınavda ilk 50 bile değilimdir okulda muhtemelen
olabilir dostum ama olan artık oldu bunu sakın unutma.
Hepimiz insanız , bir günümüz günümüzü tutmuyor.
Hiç bir gün aynı potansiyelde olamıyoruz.

Bence evdeyken falan söylemen daha iyi olur. senin baban sen daha iyi bilirsin tabi.

Artık olan oldu , şimdi önümüzde ki maçlara bakacazzz

Herkes istiyor ki çocuğum turkiye birincisi olsun herkes zekasiz benim çocuğum en zeki olsun. Bunu herkes ister hayal kurar ama ciddi ciddi böyle bir beklentiye girmek bunun için çocuğa baskı yapmak çok kötü. Geçen lgs sınavından sonra kızın biri hayatına son verdi. Tek sorumlusu ailesi. Ne yani lgs de 1. olunca ne olacak. Yksde 1. olunca ne olacak. Bunu böyle ölüm kalım meselesine çeviriyorlar çocuk ilk 10k ya girmezse çocuktan bir halt olmaz gibi görüyorlar.
Ya işte bende bu yüzden soyleyemedim sert bir adam değilki babam bana karşı baskı yapmadı işte umutlandırdım adamı üzmek istemedim

Ya işte bende bu yüzden soyleyemedim sert bir adam değilki babam bana karşı baskı yapmadı işte umutlandırdı adamı üzmek istemedim
şimdi de üzülecek illa ki agam , tatlı adam akıllı bir dille halledersin.

baskıcı bir insan değilse işin bir tık daha iyi olabilir , sen elinden geleni yapmışsın 45k'yı küçümseme.
Kaç milyon insan giriyor , daha iyisine layıksın belki belki değilsin ama şimdi elinden bu kadarı gelmiş

Ya işte bende bu yüzden soyleyemedim sert bir adam değilki babam bana karşı baskı yapmadı işte umutlandırdım adamı üzmek istemedim
Yaşı büyük birinin dünya görüşlerini değiştirmek çok zordur. Baban eğer bunun için üzülecekse üzülsün ona yapacak birsey yok. Sonsuz mutluluk sonsuz mutsuzluk diye birsey yok hepimiz insanız ya ağlayacaz ya gülecez. Bir ömür babam üzülmesin diye mücadele edemezsin

Yaşı büyük birinin dünya görüşlerini değiştirmek çok zordur. Baban eğer bunun için üzülecekse üzülsün ona yapacak birsey yok. Sonsuz mutluluk sonsuz mutsuzluk diye birsey yok hepimiz insanız ya ağlayacaz ya gülecez. Bir ömür babam üzülmesin diye mücadele edemezsin
ya aga seni tam ciddiye alıcam abuzer reisi görüyorum ya :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Arkadaşın dediği gibi tabii ki de 300K yapıp 30K yaptım demekle bir değil ama usta çok atmışsın ya bari 40K falan deseydin ya atiyorsun mesela matematikte bir 1 net yaptım deme de 5 net yaptım demek seviyesinde kalsa ortaya çıkınca o kadar sorun olmazdı

Arkadaşın dediği gibi tabii ki de 300K yapıp 30K yaptım demekle bir değil ama usta çok atmışsın ya bari 40K falan deseydin ya atiyorsun mesela matematikte bir 1 net yaptım deme de 5 net yaptım demek seviyesinde kalsa ortaya çıkınca o kadar sorun olmazdı
Bilmiyorum valla bakacaz bugün dershanedeki ilk 60K özel sınıfa kesin giriyom zaten

Geri