phopshen
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
kardeşim fotoşopla halledersin sonucu. 45kya girip babana en kötü yaptıgın sonucu söyleyince bide ona mırın kırın yapıyorsa babanın hatası o. 45kya girmişin git tercih yapaydın daha niye dershaneye gidiyorsungünler YKS 2026 da sayısalda 45k ya girdim ve sonuclar açıklanınca babama ilk başta en kötü dersimi söyledim ve verdiği tepkinin çok kötü olduğunu görünce ona gerçek sonucum yerine 20 bin dedim. Amacım dershaneye gitmeyip özel derse gidip hocama bunj anlatıp MSÜ de iyi bir derece yapıp babama gerçeği söylemekti ama ancak işler hiç öyle gitmedi babam sonucmu neredeyse tüm ilçeye yaydı insanlara benim kusursuz hazırladığım sahte sonucu gösterdi. Şimdi ise planlarim suya düştü çünkü babam beni dershaneye verecek ve dershane muhtemelen sonucu istecek ve oradaki doğrulama kodundan dogrulucak ve gerçek sonucu görecek benim tek derdim babamin uzulmemesi başka bir şey değil gerçekten. Yaptığım şeyin aşırı abartı olmadığını biliyorum 300k yapıp 30k deyip yurt yerine otelde kalan bile varmış. ama yine yanitlarda yaptığıniz çok yanlış gibi klasikleri duymak istemiyorum terslicekseniz kapatalım konuyu gerçek öneriniz nedir acaba dershaneye gerçeği açıklamak ve babamdan gizli tutmalarını soylemek mi yoksa babama söylemek mi direkt. (not dershane yöneticilerinden birine sonucmu gösterdim sahte olduğunu anlamadı) 3. seçenek ise alttaki kod ile oynayıp doğrulamayi engellemek ama ben bunu istemiyorum şahsen bıktım artık yalandan içimi darlıyor.