Merhaba öncelikle yeniyim biraz normalde buraya yazmazdım ama çok kafam karıştı ben 4 ay sonra 17 yaşıma giricem daha 16yım yani arkadaşlarım genel olarak hep uzun bu nedenle bi özgüvensizlik oluşuyo 167yim 70 75 kilo arasında falanım ama kilolu değilim göbeğim bile yok neredeyse ideal bi kilo olmadığının farkındayım ama nedense kilomu pek göstermiyorum uykuma bu yaz dikkat etmeye bol bol yürümeye çalışıyorum geçen yaz çalıştığım için gece 4 5 gibi uyuyodum fitnessa gidemiyorum çünkü yks senem vaktim kalmıyo ona maalesef eskiden gidiyodum ve 9.sınıfta ragbi oynuyodum o zamanlar boyum biraz uzamıştı şu an baya durgunlaştı her gece yatmadan magnezyum d3 takviyesi alıyorum genelde süt içip uyuyorum ve uyku düzenime dikkat etmeye çalışıyorum ama uzamıyorum boyum da oldukça kısa farkındayım babam 182 annem 160 aslında genetik boy ortalamam 177.5 falan ne diyeceğinizi biliyorum biz napalım nerden bilelim ama kafama takıldı ve deneyimi olsn çevresinde kendisinde böyle bi sorunu deneyimleş olanlarınız varsa önerilerinizi ve sizce uzar mıyım belirtmenizi rica ediyorum