2026 Nk250 165k Alınır mı

foto da attım kanka :D yapay zeka hayali bilgi mi uyduruyor? internetteki bilgileri veriyor sana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haksız cıkınca haha atıp yapay zekaya sorarak olmuyor o işler deme olayı ya bura
Siyah plastik olmuyor yani?

abi seneye satarken falan makattan yemeyek ahahah öyle bi fiyat veriyonki ben ciddili takribi seneye motoru 4-5k kmde satmaya kalksam ne kadara satabilirim ki şu an bayilerin %80ninde fiyat 221k
ölüyor fiyat biraz bi de rodaj bakımları falan sana giriyor

Öyle deme o motora binince zehiri alıyosun kanka illa yüksek devirde kullanırsın eğer işe gidicem falan diyosan xmax forza falan bak rahat olur senin için
benim pederde motorcu oda aynısını diyor ama scooter tarzı beğenmediğimden dolayı istemiyorum kendisi

hinte girsem piyasa olayı yine aynı demi değmez
yok bulaşma bajaj yaşlı adam motoru tipi kötü olayı yok piyasası balon 100 yıldır aynı tasarım hiç gerek yok daha sağlam da değiller yani. cfnin maşalar falan kyb gayet kaliteli. bajaj sürenler kendini tatmin etmek için çok iyi motorları olduklarını sanıyorlar aslında cfden kötü motorlar.

ben mi ölü fiyata almışım anlamadım, 1.5 sene önce 2023 5k kmde motoru 80 bine çakıp geçmiştim
Hocam bende dio var 24 model 5 binde aslında amacım bunu satıp mt 25 almaktı ama acaba nk 250 mi alsam diyorum bunu yapmak macera aramak mı olur yoksa değer mi? Aşağı yukarı aynı fiyatta ikinci el temizleri.

Hocam bende dio var 24 model 5 binde aslında amacım bunu satıp mt 25 almaktı ama acaba nk 250 mi alsam diyorum bunu yapmak macera aramak mı olur yoksa değer mi? Aşağı yukarı aynı fiyatta ikinci el temizleri.
bence mt25 macera aramak olur :D kitlesi belli hepsi apaçi, elinde kalır motor yapmak zorunda kalırsın. 250cc motor da çift silindir olmayıversin bir zahmet. o kadar parayı da assssla hak etmiyor. 250nk al geç, cc yükseltirken düşünürsün japon mu alsam diye ama 450nk/sr ve 675 sr-r varken japonun şansı yok 😛

yok bulaşma bajaj yaşlı adam motoru tipi kötü olayı yok piyasası balon 100 yıldır aynı tasarım hiç gerek yok daha sağlam da değiller yani. cfnin maşalar falan kyb gayet kaliteli. bajaj sürenler kendini tatmin etmek için çok iyi motorları olduklarını sanıyorlar aslında cfden kötü motorlar.
son şunuda sorim o zaman nakitte 150 bandında fiyat çekerlerse 2. el düşünmeme gerek kalırmı birde aldıktan sonra ilk defa motorum olucak hani araba falan varda motor ilk defa sürücem tavsiyeniz ne olur

Geri