250cc Başlangıç Motoru Tavsiyesi

ufukns

80+
Reaksiyon skoru
38
merhaba başlıkta belirttiğim gibi bir motor arayışındayım. tavsiyeler için biraz kendimden bahsetmek istiyorum. 27 yaşındayım, 180 cm 85 kiloyum. 8 yıldır araba tecrübem var şehir içi-şehir dışı, trafiği okumada iyi olduğumu düşünüyorum, bunları cc tavsiyesi için belirtmek istedim. bunun haricinde yaklaşık 3 yıldır da e-scooter sürüyorum, motorun yerini tutmayacaktır ama trafikte 2 teker tecrübem de var diyebilirim bu açıdan. birkaç kez de vitessiz motor sürmüşlüğüm var ama genel olarak motor tecrübem yok desem yeridir. yıllardır motor videoları izlerim zafer akçay vb yani hiçbir şey bilmiyorum diyemem. ilk tecrübem olacağı için naked bir motor arayışındayım. sıfır mı alsam 2. el mi alsam kararsızım çünkü 2. ellerde taksit vb imkanı oluyor yarısını peşin ödeyip geri kalanı 12 taksit yaptırabiliyoruz. alıp biraz kullanıp satacağımı sanmıyorum uzun süre kullanırım gibi geliyor, bunun haricinde acaba sıfır 250cc almak yerine 2. el daha yüksek cc alsam mı diye de kararsızım çünkü fiyat olarak aynı seviyede olabiliyorlar. şuan şırnak/cizrede öğretmenlik yapıyorum buradaki servis ağını vb bilmiyorum. memleket sakarya o civarlardan da alıp otobüsle getirebilirim. genellikle şehir içi kullanacağım çok nadir 2-3 saatlik mesafeler vb gideceğim. kısacası kafam çok karışık, tecrübeli arkadaşların bana yol göstermesini istiyorum. hoşuma giden modeller svartpilen 250, dominar 250, cb250r. bütcem 250.000 civarı ama çok daha mantıklı seçenekler varsa 300k falan da yapabilirim. umarım kendimi ifade edebilmişimdir şimdiden teşekkürler.

Hocam 100 120k ya 250nk al hem sürmeyi öğren hem motor telefon parasında bişey olsa da üzülmezsin 1 sene akdar kullan ondan sonra yükselt.

Hocam 100 120k ya 250nk al hem sürmeyi öğren hem motor telefon parasında bişey olsa da üzülmezsin 1 sene akdar kullan ondan sonra yükselt.
cevap için teşekkürler. cfmoto için genelde olumsuz yorumlar çıktı karşıma. çin markası diye hepsine kötü bakmamak gerekir tabii ki ama biraz soru işareti oluşturuyor bende.

Sıfır çin/hint almayın Değeri yarıdan aşağı düşüyor burada alınacak en mantıklı motor ns200'dür. Düşersiniz kalkarsınız canınız yanmaz parçaları ucuz piyasası diğer rakiplerine göre daha hızlı.
Ama ben düşmem hemen satarım derseniz iyi bir usta ile mt25 almaktır. CB250R çok kaliteli değeri bilinmemiş tek silindir bir motordur ve satması aşırı zahmetlidir. Husquvarna, cf moto girmiyorum bile bi 250nk arka stop 10.000TL parça ağı yeni oturmuş ve pahalı.
Dominar önerebilirdim ama 400 öneririm 250 piyasası da yavaş ve bloğa göre gücü baya yetersiz.
Düşerim kalkarım derseniz ns200.
Daha fazlası için rahatlıkla soru sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pulsar n250 bakılabilir
n250 sürme fırsatım oldu keyifli ve yakışıklı bir motor tek eksi yanı 5 vites ve yağ soğutma olması. Piyasası da sıfıra göre ölü neredeyse 110 120 bantlarında sıfıra yakın bulunabiliyor ve satılması muamma
Blok acısından kaliteli. 40.000 görür rahatlıkla

Sıfır çin/hint almayın Değeri yarıdan aşağı düşüyor burada alınacak en mantıklı motor ns200'dür. Düşersiniz kalkarsınız canınız yanmaz parçaları ucuz piyasası diğer rakiplerine göre daha hızlı.
Ama ben düşmem hemen satarım derseniz iyi bir usta ile mt25 almaktır. CB250R çok kaliteli değeri bilinmemiş tek silindir bir motordur ve satması aşırı zahmetlidir. Husquvarna, cf moto girmiyorum bile bi 250nk arka stop 10.000TL parça ağı yeni oturmuş ve pahalı.
Dominar önerebilirdim ama 400 öneririm 250 piyasası da yavaş ve bloğa göre gücü baya yetersiz.
Düşerim kalkarım derseniz ns200.
Daha fazlası için rahatlıkla soru sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

n250 sürme fırsatım oldu keyifli ve yakışıklı bir motor tek eksi yanı 5 vites ve yağ soğutma olması. Piyasası da sıfıra göre ölü neredeyse 110 120 bantlarında sıfıra yakın bulunabiliyor ve satılması muamma
Blok acısından kaliteli. 40.000 görür rahatlıkla
çok teşekkürler n250 de dikkatimi çekmişti ama arada şehirlerarası da gideceğim için dominar250 daha mantıklı gelmişti onu da listeye ekliyim.

Bence motora CG ile başlanır. Tipi en düzgün CGyle başla sürmeyi öğren, fren yapmayı viraja yatmayı, düşmeyi kalkmayı kolayca öğren sonra geç 250 liğe. Cg’y le düşsen bile ne canın yanar ne cebin

Bence motora CG ile başlanır. Tipi en düzgün CGyle başla sürmeyi öğren, fren yapmayı viraja yatmayı, düşmeyi kalkmayı kolayca öğren sonra geç 250 liğe. Cg’y le düşsen bile ne canın yanar ne cebin
teşekkürler tavsiye için, lise çağlarında olsam olabilirdi ama şuan görünüşe de önem veriyorum.

teşekkürler nedenlerinden de bahseder misiniz böyle havada kalıyor biraz
Fiyatları güzel parça fiyatları ucuz ilk sürüşte grenajları çizsen bile tamiri uygun tutar ve yakın çevremden duyduğum kadarıyla fiyatına göre sorunsuz makineler

Fiyatları güzel parça fiyatları ucuz ilk sürüşte grenajları çizsen bile tamiri uygun tutar ve yakın çevremden duyduğum kadarıyla fiyatına göre sorunsuz makineler
teşekkürler bajaj sıfır alınmaz diye düşünüyor musunuz. taksitle sıfır almak mantıklı geliyor ama kimi 2. eller de çok temiz ve uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,581
Üyeler
197,236
Son üye
rampagepişmanlıktır
Geri