Asetto Corsa Da Adam Akıllı Mod Nasıl Kurarım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,563
deli etti 3 saattir uğraşıyorum resmi mod yapımcılarından indireyim dedim kurdum trafik modu saçma sapan her yer m2 dolu onu geçtim tüm şeritler kapanıyor falan mal mal iş trafik planner ile ayarlıyorum yine mal gibi bir dk sonra tüm şeritler doluyor full istanbul iş çıkış trafiği oluyor bildiğin

yt deki elamanlarda basmışlar kısa linkleri milyar tane reklam atıyor bir türlü indiremiyoruz bir şey :D

hocam anlatırım da çok uzun sürer bu iş ya. Anydeskten açarsan yapabilirim istersen.

hocam anlatırım da çok uzun sürer bu iş ya. Anydeskten açarsan yapabilirim istersen.
valla şuan bir çok şey üstüme geldi sinir oldum yarın bakarız artık silcem geçicem en son ztn halta yaramayan oyun makasta atmayalım onlamı uğraşcam

sildim geçtim en iyisi en fazla online da drift yapmak istersem geri yüklerim mod var tüm araçlar aynı elli tane şey denedim 1.79 sürümü seç diyorlarr ypatım bu sefer harita sapıtıyor akıl sağlığım için sildim :D

sildim geçtim en iyisi en fazla online da drift yapmak istersem geri yüklerim mod var tüm araçlar aynı elli tane şey denedim 1.79 sürümü seç diyorlarr ypatım bu sefer harita sapıtıyor akıl sağlığım için sildim :D
Sakin hocam bilmeyen için evet biraz zor ve bunaltıcı. Ben kendim çok biliyorumda demiyorum ama canım istediğinde yükleyip kendi başıma kuracak ve keyif alacak kadar biliyorum. Eğer tekrar yükleyecek olursan yarın sabah benim ilk başlarda nasıl yaptığımı anlatıcam sana trafik modu kurarsan sıkıntı başlıyor plannerdan açılması lazım en stabil öyle. Yani kendi deneyimlerime göre öyle.

Geri