Monitör Seçiminden Kararsızlık

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar, sizin önerilerinize de açığım,
Olmak üzere 3 monitor arasında kararsız kaldım, sizinde sunacağınız önerilere herzaman açığım, oynadığım oyunlar Ets 2, CS2, train sim 6 gibi oyunlar ama genel itibariyle her açıdan iyi olsa tabikide iyi olur, hem renkleri canlı, siyahı siyah, ghosting/flicer gibi gibi sorunları olmayan bir şey istiyorum, önceden aldığım philips evnia da hafif ghosting vardi rahatsızlık duymuştum bayağı bir.

mag 244f alman bu 3 monitörden daha mantıklı 126% sRGB / 91% Adobe RGB sunuyor kontrastıda yerinde tabi va panel kadar olamaz ama bu fiyat bandında düzgün va yok samsung alma g3 ghosting canavarı mag 242fde asusda iyi ama daha iyisi varken ne gerek var onları almaya mag 244f alın geçin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar, sizin önerilerinize de açığım,
Olmak üzere 3 monitor arasında kararsız kaldım, sizinde sunacağınız önerilere herzaman açığım, oynadığım oyunlar Ets 2, CS2, train sim 6 gibi oyunlar ama genel itibariyle her açıdan iyi olsa tabikide iyi olur, hem renkleri canlı, siyahı siyah, ghosting/flicer gibi gibi sorunları olmayan bir şey istiyorum, önceden aldığım philips evnia da hafif ghosting vardi rahatsızlık duymuştum bayağı bir.
Mag 244f alırsanız overdriveyi fastta kullanmanızı öneririm tam ayarında oluyor

Geri