kelalini250
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 25000
kocaeli icinde arıyorumda hocam bu bilgisayar şuanki oyunlar icin yeterli gelir mi acaba 19bin tl hemde ucuz diye f/p almak istiyorum
kocaeli icinde arıyorumda hocam bu bilgisayar şuanki oyunlar icin yeterli gelir mi acaba 19bin tl hemde ucuz diye f/p almak istiyorum
yanlışlıkla yazdılar galibaasla alınmaz, anakart ddr4 rame ddr5 yazmış
yaazdım yanıt olarak geri yanıt alır mıyım bilmiyorumSatan yer belsa plaza da dükkanları var. Ddr5 diye yanlış yazmıştir muhtemelen fiyat konusunda yorum yapamayacağım ama gidersen muhattap bulursun.
kanka amd seviyorum ya bide i3 var yeterli gelir mi ki bazı hikayeli oyunlarahocam bütçeniz 25k olarak yazdığınız için bu kasayı almanızı öneririm
i3 12100f ryzen 5500 5600 ile kafa kafayayanlışlıkla yazdılar galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yaazdım yanıt olarak geri yanıt alır mıyım bilmiyorum
kanka amd seviyorum ya bide i3 var yeterli gelir mi ki bazı hikayeli oyunlara
işlemci kullanan oyunlarda bile iyi çalışıyor valorant csgo üzmez.yanlışlıkla yazdılar galiba
yaazdım yanıt olarak geri yanıt alır mıyım bilmiyorum
kanka amd seviyorum ya bide i3 var yeterli gelir mi ki bazı hikayeli oyunlara
fazla ısınmaz mı ama kanka bide nvidia ekran kartları niyese benlik değil ilk bilgisayarımı kullanıyorum sadece kücükken aldıgımdan dolayı bilmiyodum ve r5 m330 ile i5 8250U var yani bana göre amd daha güzel ya niyese intel bide bazı şeyleri dışında oyun icin değil diye biliyorum ofis yada program tasarım icin kullanılmıyo mui3 12100f ryzen 5500 5600 ile kafa kafaya
5500 evet ama 5600 ile kafa kafaya değili3 12100f ryzen 5500 5600 ile kafa kafaya
işlemci kullanan oyunlarda bile iyi çalışıyor valorant csgo üzmez.
ısınmazfazla ısınmaz mı ama kanka bide nvidia ekran kartları niyese benlik değil ilk bilgisayarımı kullanıyorum sadece kücükken aldıgımdan dolayı bilmiyodum ve r5 m330 ile i5 8250U var yani bana göre amd daha güzel ya niyese intel bide bazı şeyleri dışında oyun icin değil diye biliyorum ofis yada program tasarım icin kullanılmıyo mu
5500 evet ama 5600 ile kafa kafaya değil
ısınmaz
Fps oyunlarında 5600den geri kalabilir ama hikayeli oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor işlemci kullanan oyunlarda aldığı değerler 4 çekirdekli olmasından kaynaklı ki 6 çekirdek olsa daha iyi perfonmans verirdi ama onun için i5 12400f var
fps oyunlarıda oynucagım cünkü tek hikayeli değil ya ondan dolayı soruyodum ya ama l3 ön bellegi kaç ki 12100'ünMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fps oyunlarında 5600den geri kalabilir ama hikayeli oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor işlemci kullanan oyunlarda aldığı değerler 4 çekirdekli olmasından kaynaklı ki 6 çekirdek olsa daha iyi perfonmans verirdi ama onun için i5 12400f var
Kaynağın çöp. 5600 havada karada tokatlar i3'üMesaj otomatik olarak birleştirildi: