🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

ustam yanlış anlamada game in game speed modeliyle kampanyadaki kasanın ne alakası var, biraz araştırdım game in game speed modeli giriş seviyesi ve ucuz bi kasa konuyla hiç alakası yok. bu şekilde kampanyadaki kasayı alacak kişileride olumsuz etkileyebilirsin.. (y)(y)

Dediğin 2 kasadan da sattım Speed ürettirmiyolar sanırım daha, küçük kasa matx kasa ama matx toplarken bile el sığmıyor ne kadar ekmek o kadar köfte bazı kasalar... Hunterın da beyazından adetli almıştım fanın birinde sorun olmuştu değiştirmiştik ama ses senin dediğin davlumbaz düzeyinde değildi.

Alasım var ama matx anakartım içinde çok sırıtır.

siyah olandan çektim bir tane umarm sağlam gelir
Bir yanlışlık olacağını sanmıyorum aksilik olursa da arkasındalar ürünlerinin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam alınır mı? bu fiyata iyi mi? sizce
Fiyat açısından fp ürünü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum kasa ucuz olması yanı sıra iyi yanlarından biri arctic freezer sığıyor
Siyah anakrtın var ise siyah al daha iyi durur ama beyaz siyah olursa sırıtır

Mevcut olarak Aerocool Aero 300 modelini kullanıyorum ve kasam çok eskidiği için yenilemeyi düşünüyorum. Bu bütçede mantıklı bi model midir? Noctua NH-U12S model işlemci soğutucuya sahibim ve uzunluk desteğinin seviyesi iyi olmak zorunda.

Mevcut olarak Aerocool Aero 300 modelini kullanıyorum ve kasam çok eskidiği için yenilemeyi düşünüyorum. Bu bütçede mantıklı bi model midir? Noctua NH-U12S model işlemci soğutucuya sahibim ve uzunluk desteğinin seviyesi iyi olmak zorunda.
Kendi işlemci soğutucunun uzunluğunu biliyor isen kendi sitesinde yazıyor du bir bak istersen lintken

Geri