Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Sencesi o kanka, fanları o kadar berbat bir şekilde bağlamışlar ki hem ısıya göre fan hızı değişmiyor hem de fanlar anakartına zarar verebilir, anakartın kasadan daha değersizse istediğin gibi kullan ama şahsen ben az daha para koyup bilgisayarımı öldürmeyecek bir kasa alırım
bilmediğim için soruyorum soğutması iyi olmadığı için mi zarar verir ve fanlar nasıl bağlanmalıydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Denizhan
bilmediğim için soruyorum soğutması iyi olmadığı için mi zarar verir ve fanlar nasıl bağlanmalıydı
knk elemanlar fanları molex ile direkt psuya bağlanacak şekilde yaptığı için hızları kontrol edilemiyor ve rgb nasıl çalışıyor bilmiyorum bile ama büyük ihtimalle kontrolcüsü üzerinden yapılıyor, anakarta bağlı olmadığı için sıcaklığa bağlı fan hızı değişimi vb yok ki zaten fanları kullanmayacaksan yeni alacağın fanlar ile normal bir kasa fiyatına oluyor ki bunun yerine msi mag forge 100m fanları ve hava sirkülasyonuyla ucuz bir sistem için bin basar

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
Bu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?
Hepsi intek ..üst ve arka haric
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk elemanlar fanları molex ile direkt psuya bağlanacak şekilde yaptığı için hızları kontrol edilemiyor ve rgb nasıl çalışıyor bilmiyorum bile ama büyük ihtimalle kontrolcüsü üzerinden yapılıyor, anakarta bağlı olmadığı için sıcaklığa bağlı fan hızı değişimi vb yok ki zaten fanları kullanmayacaksan yeni alacağın fanlar ile normal bir kasa fiyatına oluyor ki bunun yerine msi mag forge 100m fanları ve hava sirkülasyonuyla ucuz bir sistem için bin basar
Kontrolcü olduğunu sanmıyorum...RGB için , 2.pinden(ortada) extra güç çekilmiş..kablo kesildiğinde RGB devre dışı kalıyor ..
Üzerinden gelen fanlar fan portunu işgal etmeyecegi için sabit egzoz fanı olarak değerlendirilebilir..intake fanlarida PC den kontrol edilerek sınırlı portu olan anakartlar için bir kurtarıcı görevi görür..

Son düzenleme:

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
bu kasayı önceden aldım artık yapacak bir şey yok 3lü 4lü fan seti önerisi var mı

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,357
İsim
Hacı
Nays ve kupon ile çok uygun fiyata geliyor.
Fanları rainbow.
12 Fan destekli
Üstte 360mm destekliyor.
Bu fiyata beleş kasa.

Kasayı topladım. Gayet güzel oldu.
Montaj rahat.
Kablo boşluğu yeterince fazla.
Saç kalınlığı markasız kasalar kadar ince değil.
Ön ızgaranın arkasında toz filtresi var (Benim için çok önemli detay).
Sağ kısma 2 fan takılıyor olması daha havalı görüntü ve hava akışı sağlıyor.
Kasa içinde gelen fanlar eh işte değiştirilebilir fakat çok gerekte yok.
360mm rahat rahat sığıyor. ARCTİC 360mm çok rahat sığar.
420mm soğutma gelmediği için deneyemedim ama üst tarafa sığmaz. Ön tarafa sığabilir.
Kasanın her yeri bal peteği desen ile açık. Hava almaması imkansız gibi bir şey.
Üstteki arkadaş SSD yeri yok demiş ama SSD yeri gayet fazla aslında. Ekran kartının alt kısmında vida yerleri var oraya takılabilir.
Arkada zaten var.

Eksi diyebilir miyiz bilmiyorum ama bu fiyattaki kasalarda zaten olmuyor. Kablo geçiş yerlerinde kauçuk olsa muazzam olurdu.

Bir kaç fotoğraf bırakayım. Elimdeki parçalar ile kasayı topladım. Bence gayet güzel oldu.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hava sirkülasyonu nasıl? Alınır mı?

viki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Viki pedia
bu kasayı önceden aldım artık yapacak bir şey yok 3lü 4lü fan seti önerisi var mı?
Arg olarak Phanteks m25 , silverstone airblazer 120r ..fakat fiyatları kasa ücreti kadar..
Sessizlik olarak nactua , arctic fiyatları yine kasa kadar..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hava sirkülasyonu nasıl? Alınır mı?
Malzeme kalitesini önem vermiyorsan vede elinde hazır fanin mevcutsa alınabilir.. her kasa şekil olarak benzer olduğu için tüm meshler benzer performansi verir sirkülasyon açısından..

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Kasayı topladım. Gayet güzel oldu.
Montaj rahat.
Kablo boşluğu yeterince fazla.
Saç kalınlığı markasız kasalar kadar ince değil.
Ön ızgaranın arkasında toz filtresi var (Benim için çok önemli detay).
Sağ kısma 2 fan takılıyor olması daha havalı görüntü ve hava akışı sağlıyor.
Kasa içinde gelen fanlar eh işte değiştirilebilir fakat çok gerekte yok.
360mm rahat rahat sığıyor. ARCTİC 360mm çok rahat sığar.
420mm soğutma gelmediği için deneyemedim ama üst tarafa sığmaz. Ön tarafa sığabilir.
Kasanın her yeri bal peteği desen ile açık. Hava almaması imkansız gibi bir şey.
Üstteki arkadaş SSD yeri yok demiş ama SSD yeri gayet fazla aslında. Ekran kartının alt kısmında vida yerleri var oraya takılabilir.
Arkada zaten var.

Eksi diyebilir miyiz bilmiyorum ama bu fiyattaki kasalarda zaten olmuyor. Kablo geçiş yerlerinde kauçuk olsa muazzam olurdu.

Bir kaç fotoğraf bırakayım. Elimdeki parçalar ile kasayı topladım. Bence gayet güzel oldu.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasa Fanlari neler acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,945
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom