Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yusuf Bahadır
Bu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Bu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?
ben de fan bakıyorum hangi fanları takacaksın

genc1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Yusuf Bahadır

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,252
İsim
Bilal Tepe
  • Beğen
Reaksiyonlar: viki
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Denizhan
Hava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Yerinde olsam direk maxima v30 alırım
darkflashı aldım 1100e
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.
kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorum

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Kasanın yapısı güzel ama fanlarda kararsız kalınmış anlaşılan

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Denizhan
darkflashı aldım 1100e
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorum
Sencesi o kanka, fanları o kadar berbat bir şekilde bağlamışlar ki hem ısıya göre fan hızı değişmiyor hem de fanlar anakartına zarar verebilir, anakartın kasadan daha değersizse istediğin gibi kullan ama şahsen ben az daha para koyup bilgisayarımı öldürmeyecek bir kasa alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,933
Üyeler
159,558
Son üye
Məxvi
Top Bottom