ben de fan bakıyorum hangi fanları takacaksınBu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?
Bulabilirsem ön 3 fana ikinci el falan iyi bir fan takarım, geri kalan her yere bu ucuz fanlardan takacağımben de fan bakıyorum hangi fanları takacaksın
İçindeki gelenden bir farkı yok bari deepcool fan setini alBulabilirsem ön 3 fana ikinci el falan iyi bir fan takarım, geri kalan her yere bu ucuz fanlardan takacağım
GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMEFORCE 4in1 120mm Rgb Kasa Fanı (4x120mm Fan Kiti- Kumandalı) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Link?İçindeki gelenden bir farkı yok bari deepcool fan setini al
fiyatına değer mi sonuçta kasa fiyatında
Yerinde olsam direk maxima v30 alırımfiyatına değer mi sonuçta kasa fiyatında
darkflashı aldım 1100eYerinde olsam direk maxima v30 alırım
kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorumHava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.
Sencesi o kanka, fanları o kadar berbat bir şekilde bağlamışlar ki hem ısıya göre fan hızı değişmiyor hem de fanlar anakartına zarar verebilir, anakartın kasadan daha değersizse istediğin gibi kullan ama şahsen ben az daha para koyup bilgisayarımı öldürmeyecek bir kasa alırımdarkflashı aldım 1100e
Mesaj otomatik birleştirildi:
kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorum