❌İndirim Bitti! 🔥DarkFlash DK431 E-ATX KASA 1292 TL 🔥 STOK GELDİ

Bu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?

Bu kasanın alt yan ve üst olmak üzerine her yerine fan takacağım. En iyi hava akımı için yandaki boşluğa takılacak 2 fanın ve alt kısıma takılacak fanların yönü nasıl olmalı?
ben de fan bakıyorum hangi fanları takacaksın

• Beğen
Reaksiyonlar: viki
Hava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.

Yerinde olsam direk maxima v30 alırım
darkflashı aldım 1100e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava sirkülasyonu berbat olmasının yanında size verdiği fanları olması gereken güçte bile kullanmanıza izin vermeyen bir kasa, ucuz olması için kasanın tek becerisini göze güzel görünmek yapmışlar.
kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorum

Kasanın yapısı güzel ama fanlarda kararsız kalınmış anlaşılan

darkflashı aldım 1100e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasanın hava sirkülasyonu bence kötü olamaz birçok hava alan yeri var malzeme kalitesi de kötü değil bence fiyatına göre gayet iyi maxima 30 bunun 2 katı fiyatta buna fanları taksan neredeyse aynısı olur diye düşünüyorum
Sencesi o kanka, fanları o kadar berbat bir şekilde bağlamışlar ki hem ısıya göre fan hızı değişmiyor hem de fanlar anakartına zarar verebilir, anakartın kasadan daha değersizse istediğin gibi kullan ama şahsen ben az daha para koyup bilgisayarımı öldürmeyecek bir kasa alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,870
Üyeler
184,065
Son üye
sem1hs
Geri