Bayramdurmus
80+ Bronze
Size de hayırlı bayramlar 360mm aldıysanız sığarSaolasın bayram bey hayırlı bayramlar inşallah sığar arctic üste yoksa boşa almış olurum
Size de hayırlı bayramlar 360mm aldıysanız sığarSaolasın bayram bey hayırlı bayramlar inşallah sığar arctic üste yoksa boşa almış olurum
360 aldım evet sizde ısılarda kaç derece değişiklik oldu bayram bey zoko kinge göreSize de hayırlı bayramlar 360mm aldıysanız sığar
Yani tam emin değilim ama 7-8 derece rahat oynuyor belki daha fazla360 aldım evet sizde ısılarda kaç derece değişiklik oldu bayram bey zoko kinge göre
Eyvallah bayram bey teşekkür ederim hayırlı akşamlarYani tam emin değilim ama 7-8 derece rahat oynuyor belki daha fazla
Egzoz fana yakın olan fan anakart sebebiyle sıvı soğutmalarda sıkıntı yaratıyor.Onun dışında kasayla ilgili negatif bir şeyle karşılaşmadım.Msi x670e carbon wifi anakart var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim fotoğraf için bende öne 3 adet cooler master fan takayım alt ve yan ve egzoza zokonun fanlarından takayım mis gibi olur galıba
Siz memnunmusunuz kasadan pekiEgzoz fana yakın olan fan anakart sebebiyle sıvı soğutmalarda sıkıntı yaratıyor.Onun dışında kasayla ilgili negatif bir şeyle karşılaşmadım.
Evet,kendi fanlarını kullanmadığım için memnunum.Şu an kasada 12 adet Pwm fan olduğu için gayet sessiz ve ferah bir şekilde çalışıyorlar.Bu fiyata E-Atx kasa yok zaten.Fana ayırıcak bütçeniz varsa,alın derimSiz memnunmusunuz kasadan peki