Arctic 360 üste sığarmı ona göre alacagım bu kasayıSoru varsa alayım
Arctic 360 üste sığarmı ona göre alacagım bu kasayıSoru varsa alayım
Sığıyor fotoğraf atmışlar 1 2 sayfa geride bakabilirsinizArctic 360 üste sığarmı ona göre alacagım bu kasayı
mevcut zoko king var ama memnun değilim ısınıyor kasa o yüzden bu kasaya geçicemArcticin stok fanlarıyla sığmıyordu sanırım @ByJante fanlarını değiştirip takmıştı
B650 Livemixerin vram soğurucuları kalın olduğu için biraz esneterek takabildim hocam thermalright tl-c12c-s fanları.Arcticin kendi fanlarıda uyabilirdi.Anakarın atx ve büyük soğutucuları varsa zor iş yani.Arcticin stok fanlarıyla sığmıyordu sanırım @ByJante fanlarını değiştirip takmıştı
Sıkıntı tam olarak burda.B650 Livemixerin vram soğurucuları kalın olduğu için biraz esneterek takabildim hocam thermalright tl-c12c-s fanları.Arcticin kendi fanlarıda uyabilirdi.Anakarın atx ve büyük soğutucuları varsa zor iş yani.
Bende zoko king'den ısınıyor diye geçtim bunamevcut zoko king var ama memnun değilim ısınıyor kasa o yüzden bu kasaya geçicem
Fark varmı peki bayram bey değiyormu.?Bende zoko king'den ısınıyor diye geçtim buna
Değiyor hemde fazlasıyla ben Zoko king'de ki fanları söküp buna taktım oldukça memnunum diğeri cam olduğu için çok fazla ısınma oluyorduFark varmı peki bayram bey değiyormu.?
O zaman bende sipariş vereyim aynı şekilde fanları buna geçireyim siz kaç fan taktınız resim atma şansınız varmıDeğiyor hemde fazlasıyla ben Zoko king'de ki fanları söküp buna taktım oldukça memnunum diğeri cam olduğu için çok fazla ısınma oluyordu
Toplam 11 fanO zaman bende sipariş vereyim aynı şekilde fanları buna geçireyim siz kaç fan taktınız resim atma şansınız varmı
Msi x670e carbon wifi anakart var bendeB650 Livemixerin vram soğurucuları kalın olduğu için biraz esneterek takabildim hocam thermalright tl-c12c-s fanları.Arcticin kendi fanlarıda uyabilirdi.Anakarın atx ve büyük soğutucuları varsa zor iş yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sıkıntı tam olarak burda.
Teşekkür ederim fotoğraf için bende öne 3 adet cooler master fan takayım alt ve yan ve egzoza zokonun fanlarından takayım mis gibi olur galıbaToplam 11 fan
Güzel olur hayırlı olsun şimdidenMsi x670e carbon wifi anakart var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim fotoğraf için bende öne 3 adet cooler master fan takayım alt ve yan ve egzoza zokonun fanlarından takayım mis gibi olur galıba
Saolasın bayram bey hayırlı bayramlar inşallah sığar arctic üste yoksa boşa almış olurumGüzel olur hayırlı olsun şimdiden