🔥İndirim Zoko Amiral DK431 Siyah ARGB Bilgisayar Kasası 1649 TL

Hocam hdd nasil sabitledin ben sabitleyemiyorum
Hdd yok hocam ssd var bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E ATX kasa arayanlara tavsiye ederim. F/P ürünü. Kendi fanlarıda sessiz lakin ben hepsini çıkarıp kendi fanlarımı taktım. Soğutma konusunda mükemmel bence.
Anakartın yanındaki 2 fanın yönü yanlış olabilir mi?

Anakartın yanındaki 2 fanın yönü yanlış olabilir mi?
Mantiken aslında içeri hava vermesi daha iyi olabilir doğru çünkü önden içeri giren havayı direk dışarı çekiyor. Haklı olabilirsiniz. Ben alttan ve önden içeri hava akışı varken sadece 1 egzoz ve sıvı soğutma 4 fan yeterli gelmeyebilir düşüncesi ile 2 fanıda dışarı çevirdim. Denerim tşkler

Teşekkürler arkadaşlar kasayı aldım. Montajı yaptım. Ses konusunda şüphem çoktu ama diger arkadaşlar sesli oldugunu söylemiş alakası yok. Kasa agzimin icinde nerdeyse ve rahatsizlik seviyesi 0. Öneren arkadaşlara teşekkürler gayette geniş içi.

yakışıklı kasa

Ekler

• kasa foto.jpeg
    kasa foto.jpeg
    308.8 KB · Hit: 380
Arkadaşlar bu kasayı alacağım ve fanlarını başka fanlarla değiştireceğim fakat bazı arkadaşlar anakarta bağlanmadığı için fan hızları kontrol edilemediği söylenmiş. Sese çok duyarlıyım fan sesi rahatsız ediyor beni. Yeni fan alsam anakarta bağlayamaz mıyım ? Kusura bakmayın anlamıyorum. Ayrıca anakartım MSI MAG X670E TOMAHAWK bu kasaya sığar mı

Arkadaşlar bu kasayı alacağım ve fanlarını başka fanlarla değiştireceğim fakat bazı arkadaşlar anakarta bağlanmadığı için fan hızları kontrol edilemediği söylenmiş. Sese çok duyarlıyım fan sesi rahatsız ediyor beni. Yeni fan alsam anakarta bağlayamaz mıyım ? Kusura bakmayın anlamıyorum. Ayrıca anakartım MSI MAG X670E TOMAHAWK bu kasaya sığar mı
İstediğin anakart sığar. Fanları da 4 pinli herhangi bişey alsan olur anakarttan kontrol edersin kendi fanları kontrol edilemiyor

Geri