Drsağbırakmayan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 780
Ön tarafa bir Type-C koysalar çok iyi olurdu. Kasadan genelde alanlar çok memnun
Keyif işi bu bütçede böyle kasa zor fan değiştirmek kişiye kalmış üstündeki fanlar gayet güzel çok az sesi o kadar o da bana normal geliyor stok fanlar kesinlikle çöp filan değil fiyatına göre gayet iyiler tr bilgisayarın ortağı filan değilim ama kullanmadan yorum yapmakta yanlış .Böyle zoko moko çöp tenekesi kasalardan uzak durun paranıza yazık. Bu kasaların üzerindeki gelen fanların hepsi aşırı vasat bunları değiştirmeden kasa adam olmaz ki şuan 14cm ortalama kalitede bir fan 450-500 TL. 4 tane alsan etti 1800-2000 TL, çöp tenekesi ile beraber toplam 4000 TL yi geçiyor.
4000 TL bayılacan ve kasa ne marka diye sordukları zaman cevabın: ZOKO
Bu kasaya bu paraları bayılan net ZOKO yu yutmuştur, aynı paralara bilindik kaliteli markaların kasaları var zaten.
öyle zaten benim 3 kasa aktif calısıyor devamlı fanlar bazolunca fan aldıydım hemen hemen her firmadan bunların çin mesaili tipini degiştirip marka basıyorlar ac icine bak fanın cöp 1k rpmde bile ses cıkarıyor orta sınıf fanlar 1k rpmde ses cıkarmaz bide fanları cıkarınca 500 lira düsüyorBöyle zoko moko çöp tenekesi kasalardan uzak durun paranıza yazık. Bu kasaların üzerindeki gelen fanların hepsi aşırı vasat bunları değiştirmeden kasa adam olmaz ki şuan 14cm ortalama kalitede bir fan 450-500 TL. 4 tane alsan etti 1800-2000 TL, çöp tenekesi ile beraber toplam 4000 TL yi geçiyor.
4000 TL bayılacan ve kasa ne marka diye sordukları zaman cevabın: ZOKO
Bu kasaya bu paraları bayılan net ZOKO yu yutmuştur, aynı paralara bilindik kaliteli markaların kasaları var zaten.
sığarDark Maxima V20 var, sistemi tamamen yeniliyorum ve yeni anakartım tuf 850 plus ATX, kasama tam sığıyor, üstü de max 280 sıvı soğutma destekliyor. Sizce değiştirmeli miyim ? Kasamdan memnunum aslında, şuan mAtx var bi sıkıntı yok ama ATX'i rahat sığdırabilir miyim