🔥İndirim Zoko Amiral Kasa Stokta

Böyle zoko moko çöp tenekesi kasalardan uzak durun paranıza yazık. Bu kasaların üzerindeki gelen fanların hepsi aşırı vasat bunları değiştirmeden kasa adam olmaz ki şuan 14cm ortalama kalitede bir fan 450-500 TL. 4 tane alsan etti 1800-2000 TL, çöp tenekesi ile beraber toplam 4000 TL yi geçiyor.

4000 TL bayılacan ve kasa ne marka diye sordukları zaman cevabın: ZOKO :kekw::kekw::kekw:

Bu kasaya bu paraları bayılan net ZOKO yu yutmuştur, aynı paralara bilindik kaliteli markaların kasaları var zaten.
Keyif işi bu bütçede böyle kasa zor fan değiştirmek kişiye kalmış üstündeki fanlar gayet güzel çok az sesi o kadar o da bana normal geliyor stok fanlar kesinlikle çöp filan değil fiyatına göre gayet iyiler tr bilgisayarın ortağı filan değilim ama kullanmadan yorum yapmakta yanlış .
Bu arada unutmuşum 3 adet 14cm fan tamam da 4ncü yü yedek mi alıyoruz bozulursa filan diye :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Böyle zoko moko çöp tenekesi kasalardan uzak durun paranıza yazık. Bu kasaların üzerindeki gelen fanların hepsi aşırı vasat bunları değiştirmeden kasa adam olmaz ki şuan 14cm ortalama kalitede bir fan 450-500 TL. 4 tane alsan etti 1800-2000 TL, çöp tenekesi ile beraber toplam 4000 TL yi geçiyor.

4000 TL bayılacan ve kasa ne marka diye sordukları zaman cevabın: ZOKO :kekw::kekw::kekw:

Bu kasaya bu paraları bayılan net ZOKO yu yutmuştur, aynı paralara bilindik kaliteli markaların kasaları var zaten.
öyle zaten benim 3 kasa aktif calısıyor devamlı fanlar bazolunca fan aldıydım hemen hemen her firmadan bunların çin mesaili tipini degiştirip marka basıyorlar ac icine bak fanın cöp 1k rpmde bile ses cıkarıyor orta sınıf fanlar 1k rpmde ses cıkarmaz bide fanları cıkarınca 500 lira düsüyor :D

Dark Maxima V20 var, sistemi tamamen yeniliyorum ve yeni anakartım tuf 850 plus ATX, kasama tam sığıyor, üstü de max 280 sıvı soğutma destekliyor. Sizce değiştirmeli miyim ? Kasamdan memnunum aslında, şuan mAtx var bi sıkıntı yok ama ATX'i rahat sığdırabilir miyim
sığar

Kasa tank gibi Maşallah hem ağırlık hem hissiyat olarak bu fiyatın ürünü kesinlikle değil genişliği ve büyüklüğü premium sistemler için bile kullanılabilir alacaklara tavsiye ederim eğer sisteminiz iyiyse bi fan değiştirirsiniz mis gibi olur

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 10.56.59_8a40ab3a.webp
    WhatsApp Görsel 2025-06-18 saat 10.56.59_8a40ab3a.webp
    378.7 KB · Hit: 50
  • IMG_1873.webp
    IMG_1873.webp
    1.6 MB · Hit: 48
Yorumlar güzel olunca dayanamadım almadım bende. Bakalım nasıl olacak.

Geçen kasım da bu 1700 civarıydı 400 daha verip aorus c450 almıştım. Aşırı memnunum. Benim kasanın tek negatifi 2 fanliydi. Zokonun fanlar molexti. şuan kullandığım hepsi pwm kafam rahat.

Şuan yine 400 fazlasına cougar var onun fanların voltaj kontrollü. Molexe göre hâlâ iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama kısa süreli antec nx360 kullandım molex olduğu halde sessizdi belki kasaya göre değişir

Son düzenleme:
Kasadan kullanmıştım tam fiyat performans bir kasa 360mm desteği e-atx oluşu pencereli temperli camlı, argb özellikler çok iyi ama önceden 2000 civarındaydı şimdi yükseltmiş TR bilgisayar

Geri