link verebilirmisin ?Pcie 3.0 kullandığım için biraz düşüklük var 4.0da performans kaybı yapmıyor. Amazondan aldım ben 400 TL falan.
link verebilirmisin ?Pcie 3.0 kullandığım için biraz düşüklük var 4.0da performans kaybı yapmıyor. Amazondan aldım ben 400 TL falan.
teşekkürler bunlarda performans kaybı olmuyor diye biliyorum.
Gen3 anakart kullanıyorsan olmuyor. Zaten kablo gen3. Gen4 kullanıyorsan biostan gen3 seçip kullanman lazım yoksa görüntü gelmez.teşekkürler bunlarda performans kaybı olmuyor diye biliyorum.
anladım, peki gen 4 desteklisi varmı bu uzatma kablolalarının?Gen3 anakart kullanıyorsan olmuyor. Zaten kablo gen3. Gen4 kullanıyorsan biostan gen3 seçip kullanman lazım yoksa görüntü gelmez.
Var o markanın sayfasına bak orada olması lazım.anladım, peki gen 4 desteklisi varmı bu uzatma kablolalarının?
Beyaz gelip kurulum yapan eden varmı?
Ekstra olarak kasa büyük olduğu için sanki kasa ile beraber gelen 4 fan tam işini gormuyor gibi ekstra 3 5 tane eklenirse baya güzel ve daha iyi olurBen de siyahını aldım baya güzel ve kaliteli duruyor on ızgarası sadece bana biraz dandik geldi o kadar geri kalan her şey Okey bence . Bu fiyata bu kasa baya iyi
çok iyi duruyor elinize sağlık.Alıntıyı görüntüleKurulumu yaptım ama bir kaç sorunum var ve öneriye ihtiyacım var. @Ckribrahim elimde 10x sp120 rgb pro 2x sp 140 rgb pro oldu ve onları nasıl konumlandırmalıyım sence?
140'lık olanları koyacak yer bulamadım hep ayrı duruyor gibi kafanda canlanır umarım dediğim şey.