❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G5 2k OLED Monitör 17099 TL

mat oled kullanacağıma biraz daha üstüne düşerek kullanarak bunu alırım valla. ben 6 ay samsung g6 360hz kullandıktan sonra aoc 240hz olana geçtim, aradaki fark geceyle gündüz gibi. mat almam g5 hiç almam - 10 11 bine falan düşse öneririm ama g5 -
Samsung g5 zaten normal piyasa fiyatı 14-15k olması olması gereken indirimli fiyatı da 11-12k çok giriş seviye bir oled monitör

alınır mı peki tavsiyelerin ne olur
280 hz olan legion pro 27q-10 mantıklı, 24kymış o
daha düşük olanlarda gerekli özelliklerden çok kırpılmış
daha garanti olsun dersen 271qp x24 var, lenovoda burnin garantisi yok
daha ucuz olsun dersen kısmak istediğin özelliklere göre bakabilirsin
2k 240 hz olan aocta hdr soluk
bu g5te parlaklık düşük, trueblack400,peak1000 yok, mat kaplama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parlaklık biraz daha iyi olsun dersen lg 704a-b olan model iyidir, glossy 3. nesil woled

280 hz olan legion pro 27q-10 mantıklı, 24kymış o
daha düşük olanlarda gerekli özelliklerden çok kırpılmış
daha garanti olsun dersen 271qp x24 var, lenovoda burnin garantisi yok
daha ucuz olsun dersen kısmak istediğin özelliklere göre bakabilirsin
2k 240 hz olan aocta hdr soluk
bu g5te parlaklık düşük, trueblack400,peak1000 yok, mat kaplama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

parlaklık biraz daha iyi olsun dersen lg 704a-b olan model iyidir, glossy 3. nesil woled
hocam detaya bakmıyorum ne kadar ucuz o kadar iyi. eğer lenovo 18999 tl olan glossy ise alabilirim fakat glossy olduğunun net kaynağına erişemedim webde. yukarda arkadaş glossy diyor da kaynak nedir merak ettim. glossy değilse samsung g5 daha mantıklı ne kadar ucuz o kadar iyi benim için şuan.

aoc ta renklerin tatmin etmediğinden samsung un da mat olmasından şikayet ediyorlar o zaman gigabyte ın 25-26k lık olanından aşşağı alınmaz derim hocam bende zamanında bakıyordum tcl 27g64 aldım gayet iyi

hocam detaya bakmıyorum ne kadar ucuz o kadar iyi. eğer lenovo 18999 tl olan glossy ise alabilirim fakat glossy olduğunun net kaynağına erişemedim webde. yukarda arkadaş glossy diyor da kaynak nedir merak ettim. glossy değilse samsung g5 daha mantıklı ne kadar ucuz o kadar iyi benim için şuan.
ne kadar ucuz o kadar kötü
ben olsam miniled alırdım g5 ya da aoc alacağıma, oled derdine katlanmaya değmez o özellikler olmayacaksa

1786974255800.webp

onların kaynaklarını bulması zor iş, tayfuna sorman lazım
monitor unboxed falan söylüyor galiba, oledle ilgili çoğu bilgi kendi sitelerinde yazmıyor

ne kadar ucuz o kadar kötü
ben olsam miniled alırdım g5 ya da aoc alacağıma, oled derdine katlanmaya değmez o özellikler olmayacaksa
bütçesel hocam miniled istemiyorum oled glossyde siyahın dibine vurmak istiyorum

lenovo yazmış mesela çok değişken
datasheete baktım anti glare yazıyor. anti glare yazıyorsa mantıken parlak olmak zorunda. çünkü mat kaplamada zaten glare olmaz, qd oled glossylerde anti glare özelliği oluyor. kaplama glossy olsa bile ekrana düz bakınca herhangi bir yansıma olmuyor buna da anti glare deniyor. benim aocda da anti glare diyor mesela glossy

bütçesel hocam miniled istemiyorum oled glossyde siyahın dibine vurmak istiyorum
Sabit görüntü, sıcaklık, parlaklık vs bunlara dikkat etmek lazım oled alınca miniledde olede göre daha kötü ama bunların nerdeyse hiçbirine dikkat etmen gerekmiyor ips gibi kullanıyorsun

bir tık gülü seven dikenine katlanır işi oled

Geri