Cs2 Türklerin Çok Fazla Hile Kullanması

Reaksiyon skoru
59
Ben uzun zamandır girmiyorum oyuna. Bugün gireyim dedim, şaka yapmıyorum, Türklerin %90’ı hile kullanıyor. Adamın FACEIT Raiting 1.0 iken normal profilinde 1.60 Raiting var. Şimdi kimse bana bu adam temiz diyemez. Bir de o kadar kolsuz oynuyorlar ki, hileyle kazanınca kendilerini pro zannediyorlar. Bir de arkadaşlarını hileyle boostluyorlar, o da ayrı bir komedi. Sizin gibi kolsuzlar Global olsa ne olur?

normal durum ayrıca biz de kolu iyi olan adamı sayısı zaten az.

Son düzenleme:
ruslar legit oynuyo o daha kötü

Oyunda ciddi hile sorunu var adam wh acmis ama aim yok. 30 kill aliyor takiminda 2. Ise 10 kill caktirmamaya calismasi ayri komedi sadece haftaluk drop icin giriyorum faceit kimlik istemese faceit girer oynarim ama faceit de kimlik ile resmimi istiyor.

büyük bir eziklik şu hile kullanımı

Az önce haftalık drop alayım diye girdim karşıya 5 Türk geldi hile. Analarına bacılarına kaydım çıktım napayım

Oyunda ciddi hile sorunu var adam wh acmis ama aim yok. 30 kill aliyor takiminda 2. Ise 10 kill caktirmamaya calismasi ayri komedi sadece haftaluk drop icin giriyorum faceit kimlik istemese faceit girer oynarim ama faceit de kimlik ile resmimi istiyor.
merak ediyorum şuan herhangi bir gayriresmi kurum bile kimliğini senden isteyebiliyorken ya da panelden dolayı kimlik bilgilerin 10 yaşında veletlerin telefonunda dolaşıyorken kimlik bilgilerini gizlemeyi bu kadar gerekli görüyor musun? meraktan soruyorum sadece

merak ediyorum şuan herhangi bir gayriresmi kurum bile kimliğini senden isteyebiliyorken ya da panelden dolayı kimlik bilgilerin 10 yaşında veletlerin telefonunda dolaşıyorken kimlik bilgilerini gizlemeyi bu kadar gerekli görüyor musun? meraktan soruyorum sadece
Ne yapayim bazi insanlar benim verilirimi kullaniyor bu faceit i normal yapmiyor. Avrupali olsan verilerin cok rahat guvende olsa yine verecek misin verilerini. Bu kafayla daha cok ozeniriz avrupalilar gibi. Devlet yetkilileri verilerimi caldirir suclu ben olurum herhangi oyun sektorunde hilesiz oldugunu iddia eden kurum kimlik bilgisi ister yine suclu ben olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,821
Üyeler
201,588
Son üye
Rhaszvixk
Geri