Plat 1 İçin Zorlu Aim Rutini 1saatlik

tayyip28

80+
Reaksiyon skoru
68
Geçen sezon istikrarlı şekilde 1saat boyunca 10 dakika bi çalışmaya vererek iamstar methpdunu uyguladım iso ilo balpnlaro vurma hariç bi süre aonra kolay gelmeye başladı ve bi gelişmese hissetmedim zaten önceki sezon plat a çıkmamma ragmen plat ve gold eloda 18 bazen en az 15 ortalama 18-20 arası vuruyorum skye ile şimdi bu sezon nedense gold3de kaldım ve hep 12 16-17 aradı vuruyom nasıl bir yol izlemeliyim

Aimim smooth degil titrek bir çok kişiden bunu duydum ama bazen cidden iyi dolu aim çalışınca smooth vurabiliyom

yetenek lazım demek ki sende o yok kafa yorma o yüzden fazla keyfine bak
Knk messi ile ronaldoyu düşün onun gibi bak bu olayada zaten kötü oynayınca keyif alamadıgım için 1saatlik poligonda aim çalışmak istiyorum oda sıkıcı degil zaten

Aim çalışma rutini bende instagramda görmüştüm
Hellian'ın 500 bin TL lik turnuvayı kazanmak için uyguladığı metodları anlattığı bir video var izlemeni öneririm linki bıraktım.

Hellian'ın 500 bin TL lik turnuvayı kazanmak için uyguladığı metodları anlattığı bir video var izlemeni öneririm linki bıraktım.

İzledimde bana daha çok poligonda ısınıp en son bi el dm tarzı bi şey lazım açıklarımı poligonda kapatmam daha kolay olur flick veya movemtum gibi orda sadece 10 dakika bunu çalışma oldukca işe yarıyo ama döde adam çıktıkca karşına o yüzden pek yapamadım bunu

İzledimde bana daha çok poligonda ısınıp en son bi el dm tarzı bi şey lazım açıklarımı poligonda kapatmam daha kolay olur flick veya movemtum gibi orda sadece 10 dakika bunu çalışma oldukca işe yarıyo ama döde adam çıktıkca karşına o yüzden pek yapamadım bunu
Zaten flick atarak maç taşıyamazsın flick tamamen şans işi kararlılığı kesinliği yok elini sıkmadan mouse u tutup yavaşca adamın kafasına odaklanıp sıkman daha kesin olur bir anda çevirip sıkmak asla %100 isabet oranı getirmez ama yavaş şekilde çevirerek nişan alırsan zamanla alıştıkça isabet oranın fazlasıyla artacak moventum içinde yüksek elo adamların videolarını izle duvar arkası peek çıkmadan nasıl pozisyon alıyorlar onlara bak nerelerden nasıl skiller atıyorlar onlara bak analiz et ama aim için DM en mantıklısı çünkü normal bir maçta asla poligondaki gibi olmuyor olmayacak. Ama DM oynadıkça hem nişan almada hızlanacaksın hemde isabet oranını zamanla arttıracaksın hemde tepki verme hızında artacak DM en mantıklısı poligona kıyasla.

Knk messi ile ronaldoyu düşün onun gibi bak bu olayada zaten kötü oynayınca keyif alamadıgım için 1saatlik poligonda aim çalışmak istiyorum oda sıkıcı degil zaten
60550.webp

Helian videosunda dediklerini ölüm kalımda uygularsan gelişirsin.

Ben bronz 1'den başlayıp immoya kadar çıktım. Şuan güncel olarak yüce 1'im yeni ekipmanlarla bende aim geliştireceğim oynamak istersen discord: kyzler_rb valo Kyzler#win (yan çar dia 1)

Zaten flick atarak maç taşıyamazsın flick tamamen şans işi kararlılığı kesinliği yok elini sıkmadan mouse u tutup yavaşca adamın kafasına odaklanıp sıkman daha kesin olur bir anda çevirip sıkmak asla %100 isabet oranı getirmez ama yavaş şekilde çevirerek nişan alırsan zamanla alıştıkça isabet oranın fazlasıyla artacak moventum içinde yüksek elo adamların videolarını izle duvar arkası peek çıkmadan nasıl pozisyon alıyorlar onlara bak nerelerden nasıl skiller atıyorlar onlara bak analiz et ama aim için DM en mantıklısı çünkü normal bir maçta asla poligondaki gibi olmuyor olmayacak.
Orası dogruda dmde nişan alıp vurması zahmetli ve sürekli ölüp durusam nişan alamamda mermide sıkamam poligonda elimi ısıtıp öyle girmek benim açımdan daha mantıklı çünkü oyuna ilk girdigimde dogru düzgün strafe bile atamıyom isabetsiz gidiyo mermiler o yüzden beni zorlayacak bi süre sonra yani alışınca artık daha kolay ve hızlı yapabilmrk için zor bi rutin arıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Helian videosunda dediklerini ölüm kalımda uygularsan gelişirsin.

Ben bronz 1'den başlayıp immoya kadar çıktım. Şuan güncel olarak yüce 1'im yeni ekipmanlarla bende aim geliştireceğim oynamak istersen discord: kyzler_rb valo Kyzler#win (yan çar dia 1)
Senin eloda oynayamam ama verebilcegin taktik ve rutin varsa söyleyebilirsin

Orası dogruda dmde nişan alıp vurması zahmetli ve sürekli ölüp durusam nişan alamamda mermide sıkamam poligonda elimi ısıtıp öyle girmek benim açımdan daha mantıklı çünkü oyuna ilk girdigimde dogru düzgün strafe bile atamıyom isabetsiz gidiyo mermiler o yüzden beni zorlayacak bi süre sonra yani alışınca artık daha kolay ve hızlı yapabilmrk için zor bi rutin arıyom
Rutinin zor olması seni daha çok geliştirmez doğru olması geliştirir DM nin olayı o zaten 5 maç DM gir üst üste ilk maçla 5. maçtaki farkı kendinde hissedeceksin.

Geri